Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 feb 2020 - Anul XXV, nr. 40 (7345)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă

Snopit în bătaie cu parul, într-o răfuială pornită de la o datorie mai veche

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a ajuns la spital cu leziuni multiple, după ce a fost bătut cu parul de un consătean de-al său.

Agresiunea s-a produs în cursul serii de luni, fiind semnalată prin intermediul unui apel la 112 de către o femeie din comuna Ilişeşti, care a auzit strigătele de ajutor ale victimei.

Conform cercetărilor întreprinse de poliţişti agresiunea s-a petrecut în zona cimitirului din comuna Ilişeşti, în jurul orei 21.50, în timp ce bărbatul de 30 de ani se deplasa pe drum către casă. Ajuns în apropierea casei, el a fost atacat şi lovit cu parul de către un tânăr de 19 ani, din aceeaşi localitate. Strigătele sale de ajutor au fost auzite de către vecini, care au ieşit în drum şi l-au dus pe bărbatul rănit în faţa casei sale, solicitând intervenţia unei ambulanţe la faţa locului. Bărbatul rănit a fost preluat de către ambulanţă şi transportat la spital, unde medicii l-au diagnosticat cu mai multe leziuni produse prin agresiune cu un obiect contondent, având nevoie de circa 18 zile de îngrijiri medicale.

Expertiza medico-legală a constatat faptul că viaţa acestuia nu a fost pusă în pericol. Cercetările poliţiştilor au dus la concluzionarea faptului că fapta de agresiune s-a produs din cauza unui conflict mai vechi existent între cei doi, pornit de la o datorie mai veche neachitată, pe numele tânărului de 19 ani fiind deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ”lovire sau alte violenţe”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Snopit în bătaie cu parul, într-o răfuială pornită de la o datorie mai veche.
 Vizualizări articol: 2697 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Snopit în bătaie cu parul, într-o răfuială pornită de la o datorie mai veche0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei