Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 feb 2020 - Anul XXV, nr. 40 (7345)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Violenţă în familie

S-a ales cu dosar penal şi ordin de protecţie, după ce şi-a agresat soţia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Violenţele repetate asupra soţiei i-au adus unui bărbat din Rădăuţi un dosar penal pentru violenţă în familie şi un ordin de protecţie provizoriu emis pe numele său, acesta fiind evacuat de la domiciliu.

Poliţia din Rădăuţi a fost sesizată despre producerea unei agresiuni chiar de către victimă, o femeie de 28 de ani, din localitate, care luni după-amiază a reclamat că a fost lovită de către soţul ei în vârstă de 33 de ani, în timp ce se aflau acasă.

Un echipaj de poliţie ajuns la domiciliul celor doi a constatat că aceştia sunt căsătoriţi de cinci ani de zile, iar în acea după-amiază, în urma unor discuţii contradictorii, bărbatul a lovit-o, având în continuare o atitudine agresivă asupra femeii. Femeia le-a declarat poliţiştilor că îi este frică de soţul ei, care nu se află pentru prima dată în postura de a o agresa fizic, şi a solicitat eliberarea unui ordin de protecţie provizoriu. După redactarea formularului de evaluare a riscului, poliţiştii din cadrul Compartimentului de Siguranţă Publică au emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de bărbat, începând cu ora 18.40 a zilei de luni, pentru o perioadă de cinci zile. În acelaşi timp, pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ,,violenţă în familie”, acesta fiind evacuat din locuinţă. În următoarea perioadă el nu are voie să se apropie de soţia lui şi de locuinţă la o distanţă mai mică decât cea fixată de poliţişti, care va fi confirmată prin intermediul unei hotărâri a instanţei de judecată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a ales cu dosar penal şi ordin de protecţie, după ce şi-a agresat soţia.
 Vizualizări articol: 1457 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-a ales cu dosar penal şi ordin de protecţie, după ce şi-a agresat soţia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei