Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 feb 2020 - Anul XXV, nr. 40 (7345)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Ioan Balan: „Sub guvernarea PNL preţurile nu mai cresc sau chiar au început să scadă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan a arătat că în ultimele luni, în care România a fost condusă de Guvernul Orban, lucrurile s-au schimbat în bine.

„Despre cât de mult ne-a ţinut în beznă PSD şi cât de mult se poate schimba România cu o guvernare PNL, avem dovada ultimelor trei luni. Oricine poate să vadă că preţurile nu mai cresc sau chiar au început să scadă, că preţul la benzină a scăzut şi sub 5 lei, că veniturile oamenilor cresc şi că şantierele au început deja să fie scuturate de rugină şi să se lucreze pe ele”, a arătat Ioan Balan.

Parlamentarul sucevean a precizat că trei luni de guvernare liberală înseamnă deja deblocarea Autostrăzii Unirii şi Autostrăzii Moldovei şi finanţarea acestora din fonduri europene gratuite, nu din buzunarele românilor.

„Un alt proiect important, la care nici nu mai speram, începe să devină realitate. Este vorba despre Autostrada Nordului, Suceava-Satu Mare, precum şi centurile ocolitoare de la Câmpulung Moldovenesc şi de la Vatra Dornei, care prind tot mai puternic contur şi se vor face tot pe banii gratuiţi de la Uniunea Europeană. Trei proiecte majore, deblocate în numai trei luni. Cred că acest lucru spune totul despre cum guvernează PNL, în interesul oamenilor, şi cât de mult ne-au ţinut pe loc guvernările PSD. Am toată încrederea că o guvernare liberală pentru următorii patru ani ne va aduce în situaţia să ne bucurăm că Moldova va fi în sfârşit legată de Vechiul Regat şi de Transilvania prin infrastructură modernă de transporturi. Numai aşa vom da Moldovei şansa să iasă din sărăcie şi să se dezvolte puternic”, a spus Ioan Balan.

Deputatul liberal de Suceava nu a uitat să critice guvernele PSD, despre care crede că au fost o mare frână pentru dezvoltarea României.

„Cum să ceri oamenilor să mai aibă încredere în instituţiile statului român, atâta vreme cât în ultimii 30 de ani nu s-a construit şi nici măcar nu s-a modernizat o infrastructură de transporturi care să conecteze Moldova de celelalte provincii istorice? Este şi greu să-ţi mai aminteşti câţi miniştri ai transporturilor din PSD s-au plimbat prin Bucovina şi au promis autostrăzi moderne, drumuri expres şi căi ferate rapide. Rezultatul îl cunoaştem cu toţi. Zeci de rute de cale ferată, în loc să fie modernizate, au fost închise. Proiectele majore de autostrăzi au fost compromise, prin tot felul de tertipuri. Ultima minciună a fost parteneriatul public-privat pentru Autostrada Unirii, care aproape că a compromis proiectul. Cred că am intrat deja în cartea recordurilor cu centura ocolitoare a Sucevei, care ani de zile nu a fost dată în circulaţie, pentru că guvernele PSD nu au vrut să termine 15% din lucrările care mai trebuiau realizate. Nici măcar o lege adoptată de Parlament şi promulgată de preşedinte nu i-a impresionat pe cei din PSD! Nici marşul către Capitală şi nici protestul din martie al anului trecut”, a concluzionat Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan: „Sub guvernarea PNL preţurile nu mai cresc sau chiar au început să scadă”.
 Vizualizări articol: 1736 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.07/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.1 din 14 voturi
Ioan Balan: „Sub guvernarea PNL preţurile nu mai cresc sau chiar au început să scadă”3.1514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei