Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 feb 2020 - Anul XXV, nr. 40 (7345)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un polițist de 28 de ani s-a spânzurat cu cravata în locuința de serviciu

Miercuri, 19 Februarie 2020 (15:58:09)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un polițist în vârstă de 28 de ani, ajutorul șefului de Post din comuna Dornești, și-a pus capăt zilelor în apartamentul din municipiul Rădăuți în care locuia cu chirie, macabra descoperire fiind făcută de doi dintre colegii săi. Gestul agentului Daniel Gheorghe Dumitrescu a produs un șoc extrem printre colegii săi, care știau că tânărul este fericit alături de soția sa, tot polițistă. Cei doi se căsătoriseră în vara acestui an iar abia de o lună reveniseră din Thailanda, unde petrecuseră luna de miere.

Conform primelor cercetări efectuate de lucrătorii de poliție, povestea care s-a finalizat cu gestul extrem al tânărului polițist, care era însurat cu o colegă de serviciu de la Postul de Poliție Dornești, pornește de marți noapte, din jurul orelor 23.00., când cei doi au avut o discuție contradictorie. În aceste condiții, soția agentului a plecat la părinții săi în comuna Marginea, iar la scurt timp polițistul, originar din Bădeuți, s-a urcat în mașină și a plecat de la apartamentul din strada Mihai Viteazul unde cei doi locuiau în chirie. Se pare că tânărul s-a plimbat prin municipiu timp de câteva ore, perioadă în care a trimis unor apropiați un mesaj de adio de pe telefonul mobil, după care, în jurul orelor 04.00,. s-a reîntors la apartament.

Pentru că ieri dimineață nu s-a prezentat la serviciu și nici nu a răspuns apelurilor telefonice, doi colegi de serviciu s-au deplasat la locuința din strada Mihai Viteazul din Rădăuți și au intrat, după ce au escaladat balconul, în apartament. Acolo au descoperit trupul fără viață al tânărului care se spânzurase cu o cravată de clanța ușii de la dormitor, cel mai probabil, cu câteva ore înainte. Tânărul avea o vechime de circa cinci ani în poliție și era cunoscut ca un bun profesionist.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un polițist de 28 de ani s-a spânzurat cu cravata în locuința de serviciu.
 Vizualizări articol: 12918 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 5 voturi
Un polițist de 28 de ani s-a spânzurat cu cravata în locuința de serviciu4.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei