Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 feb 2020 - Anul XXV, nr. 26 (7331)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Susţinere

Gheorghe Flutur consideră că PNL este partidul curajului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNL Suceava şi al Ligii aleşilor locali din PNL, Gheorghe Flutur, susţine organizarea alegerilor anticipate pentru Parlament, pentru ca liberalii să poată realiza marile reforme pentru dezvoltarea României. În discursul său de ieri de la Consiliul Naţional al PNL, Gheorghe Flutur a spus că din punctul său de vedere, pentru PNL, pasul cel mai important pentru perioada următoare este cel al alegerilor anticipate. „Trebuie să spunem mai apăsat românilor de ce. Nu noi am creat criza, ci PSD, care şi-a pierdut un aliat pe drum, anul trecut. Și într-o ţară civilizată, când nu mai ai majoritate te duci la anticipate. Nu e un moft. Nu putem merge cu 20% la infinit. Și trebuie să cerem românilor. Mergem la anticipate ca să facem marile reforme pentru România. Că vorbim de descentralizare, legătura provinciilor istorice sau de reindustrializare. Cât de greu este să o faci cu 20% în Parlamentul României. Și astea trebuie explicate clar”, a spus Gheorghe Flutur. El le-a solicitat principalilor comunicatori din PNL să vorbească mai clar opiniei publice despre faptul că PNL a avut curaj şi şi-a asumat răspunderea preluării guvernării. „PNL este partidul curajului. Nu mulţi au avut acest lucru, să-şi pună cărţile pe masă, să-şi pună mandatul pe masă, ceea ce face Guvernul Orban. Dar trebuie să vorbim despre asta. Eu cred că este fundamental. Și nu o facem pentru noi. O facem pentru că vrem să intrăm în normalitate”, a mai declarat liderul PNL Suceava. El le-a solicitat liberalilor „să ieşim din spirala periculoasă a socialiştilor”. Flutur a subliniat că PSD vrea să guverneze câte trei ani, iar PNL să guverneze un an pentru a repara ce au stricat social democraţii. „Cam asta vor, dacă aţi observat. Trei ani să împartă şi să venim noi să reparăm. Nu asta trebuie să fie soluţia. Trebuie să vorbim de PNL, care are vocaţia modernizării, vocaţia europeană şi credibilitate europeană. Pentru că avem parteneri în Europa care ne sprijină”, a mai afirmat liderul liberalilor suceveni. Gheorghe Flutur a spus că este convins că PNL va putea moderniza România printr-un parteneriat între administraţia publică locală, administraţia centrală, preşedinţie şi partenerii de la Bruxelles.

Preşedintele PNL Suceava le-a mai solicitat liberalilor să nu-i mai lase singuri „la tablă” pe social-democraţi pentru a transmite populaţiei mesaje populiste. „Trebuie să spunem aceste lucruri răspicat şi să nu-i lăsam singuri la tablă pe pesedişti. Prea des, dragi colegi, îi lăsăm, ca în 2016 pe Dragnea, să iasă la tablă să ne explice cum va curge lapte şi miere. Pentru că este o demagogie de nedescris, seară de seară, a liderilor pesedişti, purtători sau bocitori, dacă vreţi, de mesaje populiste. Eu cred că PNL şi-a găsit cadenţa, este în cea mai bună formă din ultimi 30 de ani”, a declarat Flutur.

Nu în ultimul rând, el le-a transmis liberalilor din ţară să grăbească procedurile democratice pentru desemnarea candidaţilor de primari şi să-i aleagă pe cei mai buni. Gheorghe Flutur vrea ca până pe 1 martie să fie clarificate aceste candidaturi din partea PNL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur consideră că PNL este partidul curajului.
 Vizualizări articol: 1293 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Gheorghe Flutur consideră că PNL este partidul curajului1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei