Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 feb 2020 - Anul XXV, nr. 26 (7331)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericole pe șosele

Adolescent fără permis, blocat în trafic de polițiști după ce nu a oprit la semnalul acestora

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea fără permis constituie cu siguranță una dintre cele mai grave abateri la regimul rutier, iar unii tineri nu înțeleg pericolul la care se expun și îi expun și pe ceilalți participanți la trafic, în momentul în care se urcă în aceste condiții la volan. Două astfel de cazuri au fost înregistrate de polițiștii suceveni sâmbătă, în interval de doar câteva ore, evenimentele finalizându-se cu deschiderea unor dosare penale pe numele protagoniștilor.

În primul caz, un echipaj de poliție aflat în jurul orei 17.20 în supravegherea traficului pe DJ 208A, în comuna Bosanci, la ieșirea spre satul Luncușoara, a observat un autoturism VW Passat care circula spre Bosanci. Poliţiştii au efectuat semnale de oprire acustice și luminoase, însă conducătorul autoturismului nu a oprit la semnal, continuându-și deplasarea pe un drum comunal din satul Bosanci, spre sala de sport din localitate. Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului până în zona locuințelor persoanelor de etnie romă, moment în care au reușit blocarea autoturismului. Pe scaunul șoferului a fost identificat un tânăr care cu greu a fost scos din mașină și apoi încătușat, fiind condus la sediul Secției de Poliție Rurală Ipotești. S-a constatat că este vorba despre un tânăr de 17 ani domiciliat în satul Bosanci, care a declarat că nu posedă permis de conducere și nu are la el documentele mașinii.

Două ore mai târziu, o patrulă de poliție din cadrul orașului Milișăuți, în timp ce se afla în zona gării localității, a observat că un autoturism Audi a fost întors brusc în fața echipajului, iar conducătorul auto a coborât de la volan, având intenția de a se îndepărta de autoturism. El a fost prins și identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 26 de ani din oraș, în timpul legitimării constatându-se că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto. În ambele cazuri, pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o  persoană care nu posedă permis de conducere”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adolescent fără permis, blocat în trafic de polițiști după ce nu a oprit la semnalul acestora.
 Vizualizări articol: 2020 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adolescent fără permis, blocat în trafic de polițiști după ce nu a oprit la semnalul acestora0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei