Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 feb 2020 - Anul XXV, nr. 26 (7331)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vandalism

Maşinile a trei profesori, „pictate” cu mesaje obscene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acte de vandalism în Rădăuţi, unde maşinile a trei cadre didactice au fost „pictate” cu mesaje obscene într-o singură noapte. Ţintele au fost vizate de aceste „atacuri” în noaptea de 29 spre 30 ianuarie, iar până acum autorii sau autorul nu au fost prinşi.

Surprinde că printre cei vizaţi se numără şi un profesor de Religie, care este preot la o parohie dintr-o comună situată în apropiere de Rădăuţi. În afara preotului care predă Religia la Colegiul Tehnic „Andronic Motrescu”, pe lista neagră s-a aflat şi un profesor de Biologie de la aceeaşi unitate de învăţământ.

A treia maşină care a căzut pradă furiei creativ-negativă a autorului este proprietatea unui profesor de Matematică. Acesta are cursuri la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi”, dar până în urmă cu 5-6 ani a activat ca dascăl la Colegiul Tehnic „Andronic Motrescu”.

Contactat telefonic, Florin Drîmbă, directorul Colegiului Tehnic „Andronic Motrescu”, a precizat că este la curent cu aceste acte de vandalism.

„Colegii mei au fost şi au depus reclamaţie la Poliţie, dar alte amănunte nu cunosc. Nu este exclus să fie mâna vreunui fost elev, dar mă miră ceea ce s-a întâmplat, mai ales că una dintre maşini aparţine preotului. În plus, nu ştiu să existe conflicte între profesori şi elevi şi de aceea îmi este greu să fac o astfel de legătură. Sperăm că totul va fi lămurit de poliţişti, care au primit plângerile privind actele de vandalism”, a arătat Florin Drîmbă.

Cel mai probabil este vorba de unul şi acelaşi individ, şi asta pentru că maşinile sunt „pictate” similar. Autorul a folosit un spray de culoare roşie, cu care a scris pe capotă cuvinte ce nu pot fi reproduse, iar mai apoi a pulverizat spray pe numerele de înmatriculare.

Deocamdată, sunt luate în calcul două variante de lucru. Una ar fi aceea a unui act de teribilism din partea unui actual sau fost elev, iar o altă ipoteză de lucru este aceea a unei răzbunări. În acest al doilea caz, dacă el se va adeveri, poliţiştii trebuie să stabilească ce anume s-a întâmplat înainte şi ce a declanşat această acţiune de vandalism.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşinile a trei profesori, „pictate” cu mesaje obscene.
 Vizualizări articol: 4963 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Maşinile a trei profesori, „pictate” cu mesaje obscene5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei