Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 261 (7262)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 7 – 13 noiembrie

Expo Sănătate din Natură, la Iulius Mall

În perioada 7-10 noiembrie 2019, la intrarea principală în Iulius Mall Suceava se va desfășura evenimentul Expo Sănătate din Natură. Expoziția cu vânzare reunește o multitudine de produse pentru cei care vor să adopte un stil de viață sănătos. Suplimente nutritive, produse alimentare bio și organice, cafea terapeutică, produse apicole, cosmetice bio, uleiuri esențiale organice, echipamente și aparatură pentru sănătate și sport, ionizatoare și filtre de apă, cărți spirituale, pandantive, pietre semiprețioase, terapii complementare – toate acestea pot fi găsite la expozanții din cadrul târgului. De asemenea, va fi organizată și o tombolă cu premii.

Copiii care sunt pasionați de șah sunt invitați să-și pună la încercare gândirea strategică, sâmbătă, 9 noiembrie, la parterul mallului, în zona magazinelor pentru copii. Începând cu ora 9.00, vor urma cinci ore de mutări inspirate, logică și multă concentrare în cadrul unui eveniment organizat de Cercul de Șah de la Palatul Copiilor Suceava, împreună cu Clubul de Șah Romtelecom Suceava.

Micuții care vor să îmbine strategia cu inventivitatea sunt așteptați la atelierele de creație, tot sâmbătă, de la ora 14.00 și de la ora 15.00. Prichindeii vor avea de realizat, cu materialele oferite de Iulius Mall Suceava, o ghindă din polistiren, pe care o pot păstra ca decorațiune. Atelierele se desfășoară la parterul Iulius Mall, în zona magazinelor pentru copii și sunt susținute de specialiștii de la Creativ & Deco. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrierile se pot face la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor.

De asemenea, până duminică, 10 noiembrie, micii curioși pot lua parte la circuitul cu „misiuni” spaţiale, din cadrul expoziției „First Kids on Mars”, care se desfășoară în zona food court. Copiii au ocazia să se distreze și să înveţe despre Univers și planeta Marte cu ajutorul animatorilor, a elementelor de butaforie și a tehnologiei moderne.

 

Joi, 7 noiembrie

Spectacol cu Cristi Minculescu, Valter Popa şi Doru Borobeică

Teatrul Municipal „Matei Vişniec" va găzdui, astăzi, un spectacol eveniment susţinut de Pacha Man & Cristi Minculescu, Valter Popa şi Doru Borobeică, adus la Suceava de Casa de Cultură a Studenţilor.

Concertul este programat pentru data de 7 noiembrie, ora 19.00, la Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava.
Preţul unui bilet este de 50 de lei sau 30 de lei pentru studenţi, elevi şi pensionari.
Biletele se pot achiziţiona online pe www.ccs-sv.rosau de la sediul Casei de Cultură a Studenţilor, din strada Zorilor Nr. 6, lângă magazinul Albina.
Informaţii suplimentare la 0752 092 606.

 

Vineri, 8 noiembrie

Expoziţie de pictură şi lansare de album „Dascăl şi artist”

Vernisajul expoziţiei şi lansarea de album „Dascăl şi artist” vor avea loc vineri, 8 noiembrie, de la ora 16:00, la Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”. Prezintă: inspector şcolar arte Loredana Mihaela Ceică, artist plastic prof. dr. Cătălin Alexandru Chifan, critic de artă Delia Ioana Leizeriuc. Recital de pian: prof. Johannes Raimund Onesciuc.

 

Miercuri, 13 noiembrie

Expoziţia „Maria a României. Regină şi artistă”, la Muzeul de Istorie

Muzeul Bucovinei va găzdui, în perioada 13 noiembrie 2019 – 10 februarie 2020, creaţiile artistice de excepţie ale Reginei Maria, cea care a fost până în ultima clipă a vieţii o artistă, piese de mare valoare din patrimoniul Muzeului Naţional Peleş, reunite în expoziţia „Maria a României. Regină şi artistă”. Vernisajul expoziţiei va avea loc pe 13 noiembrie 2019, la ora 12:00, la Muzeul de Istorie.

 

„Un pedagog de şcoală nouă”

Spectacolul „Un pedagog de şcoală nouă”, de la ora 11:00 şi de la ora 13:00, pe scena Teatrului „Matei Vişniec” Suceava. Scenariul este semnat de Constantin Brehnescu, după „Momente şi schiţe” de I.L. Caragiale. Scenografia: Viorica Perju. Coregrafia: Cristina Todi. Ilustraţia muzicală: Radu Ştefa. Distribuţia: Cătălin Cucu (Marius Chicoş Rostoganu), Liliana Mavriş Vârlan (Madam Maria Popescu), Raluca Pintilie (Ionel, fiul Mariei Popescu), Iulia Deloiu Trif (Florica, servitoarea Mariei Popescu), Viorel Vârlan (Inspectorul Bumbeş), Doina Iarcuczewicz (O Damă), Gabriela Andrei (Altă Damă), Ionela Arvinte (Doamna Ftiriadi), Gabriel Lazăr (Neica Niţă, acarul CFR-ist), Aurelian Diaconu (Costică Arion, comis-voiajor), Gabriel Lazăr (Rogojină, paznicul şcolii), Şcolarii: Claudiu Gălăţeanu (Vasilescu), Cristian Gheorghiu (Ionescu), Paul Sobolevschi (Popescu), Dragoş Maftei (Gheorghiescu), Beatrice Volbea (Raul Ftiriadi), Gigi Şfaiţer  (Iftodi), Camelia Dilbea (Şi…şi Smărăndiţa).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1308 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei