Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 261 (7262)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Util: Unde găseşti materiale pentru creaţii vestimentare uimitoare

Când eşti femeie şi te pregăteşti pentru o petrecere, indiferent de tema acesteia: nuntă, banchet, majorat sau o simplă petrecere la serviciu sau în familie, îţi doreşti să ai o ţinută remarcabilă. E destul de neplăcut să ajungi la eveniment şi să îţi dai seama că mai sunt cel puţin două doamne cu rochie identică cu cea pe care o purtaţi. Soluţia pentru o astfel de problemă este o ţinută realizată la comandă.

În Egros Shopping Suceava – Un altfel de bazar găseşti materiale şi furnituri cu ajutorul cărora un croitor priceput poate transforma rochia visurilor dumneavoastră într-o ţinută spectaculoasă şi elegantă. Indiferent de tipul ţesăturii pe care o doriţi: catifea, mătase, brocard, satin, voal... sunt şanse mari ca în Egros să găsiţi materialul perfect, nu numai ca tip de ţesătură, ci şi ca imprimeu şi culoare.

Din dragoste pentru frumos şi din dorinţa de a reda sucevenilor bucuria de a se îmbarcă şi de a beneficia de decoruri stilate, partenerii Egros Shopping Suceava pun la dispoziţia celor interesaţi ţesături deosebite importate din India, Dubai, Italia şi alte locuri cu tradiţie în fabricarea acestora.

Dacă aţi fost anunţaţi prea târziu despre eveniment şi nu aveţi timpul necesar pentru a comanda o vestimentaţie specială, puteţi personaliza una. Cu un pic de creativitate orice ţinută obişnuită poate fi scoasă din anonimat prin adăugarea de dantelă, panglici, pene sau poate nişte strasuri şi nasturi deosebiţi.

Dacă întâmplător vă aflaţi prin zona Calea Unirii ar putea merita să faceţi un popas şi în Egros Shopping Suceava pentru a vedea un nou concept de BAZAR şi a vă relaxa într-un mediu modern, curat, primitor, în care puteţi găsi o mare varietate de produse, servicii şi chiar restaurante integrate într-un concept de tip food court.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Util: Unde găseşti materiale pentru creaţii vestimentare uimitoare.
 Vizualizări articol: 1676 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Util: Unde găseşti materiale pentru creaţii vestimentare uimitoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei