Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 261 (7262)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Pentru sănătatea ochilor tăi”

Clinica Novaoptic împlineşte astăzi 20 de ani de activitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Clinica Oftalmologică Novaoptic împlineşte astăzi 20 de ani de activitate. Cu profesionalism, cu experienţă, cu respect faţă de pacient, Novaoptic continuă să ofere soluţii de corectare a vederii, tratamente medicale şi chirurgicale performante zi de zi, an după an.

„O vedere bună contribuie la îmbunătăţirea stării de sănătate, a calităţii vieţii şi la creşterea speranţei de viaţă a pacienţilor noştri. Noi, echipa Novaoptic, am făcut din preocuparea pentru sănătatea vederii o reală pasiune, o vocaţie pe care o slujim cu responsabilitate şi dăruire”, ne-a spus dr. Cristina David, medic primar oftalmolog, fondatorul Clinicii Oftalmologice Novaoptic.

 

Pasiune, Încredere, Viziune

În anul 1999, Novaoptic a deschis primul centru oftalmologic privat în Suceava, str. Petru Rareş nr. 41, cu o echipă formată din 10 specialişti. După 20 de ani, Novaoptic numără patru centre în judeţele Suceava şi Botoşani, cu o echipă de peste 40 de oameni pasionaţi de ceea ce fac, oameni cărora le place să dăruiască lumină, vedere, bucurie, zâmbet.

„Punem suflet în ceea ce facem zi de zi şi aceasta face diferenţa. Grija, empatia şi respectul faţă de pacient, respectarea rigorii actului medical, toate acestea oferă siguranţa de care fiecare pacient are nevoie”, ne-a spus Livia Dobrescu, director de vânzări la Novaoptic.

 

Medici de elită pasionaţi de oftalmologie

Dr. Cristina David a mai completat: „Mi-am dorit să avem o unitate medicală în care fiecare pacient să se bucure de o atmosferă luminoasă, caldă, cu feţe primitoare, cu muzică plăcută. Am vrut ca pacienţii să vină la clinică nu numai pentru că avem procedee de diagnosticare de vârf ce se folosesc în cele mai bune clinici din România şi tehnici chirurgicale moderne, ci şi pentru că locul, atmosfera, oamenii le inspiră încredere.

Nu există o reţetă a succesului, ştim bine, dar există câteva ingrediente fără de care nu se poate. Este vorba de instruire continuă, capacitatea de a selecta şi forma o echipă unită şi multă, foarte multă muncă”. Echipa medicală Novaoptic este reprezentată de: dr. Ioana Poiată, dr. Corina Lupaşcu, dr. Angela Buznean, dr. Daniela Drăgan, dr. Mădălina Anton, dr. Cristina Tiron, dr. Cristian Postolache.

„Îmi admir colegii medici pentru că sunt foarte bine pregătiţi şi dornici să se perfecţioneze. Le place ceea ce fac şi acesta este un lucru extraordinar, care ne uneşte pe toţi. Au aceeaşi dăruire şi asistentele medicale, opticienii, optometriştii, consultanţii de vânzări, toată echipa înţelege adevăratul scop al muncii, acela al redării vederii oamenilor”, a ţinut în mod special să spună dr. Cristina David, directorul Clinicii Oftalmologice Novaoptic.

De-a lungul acestor 20 de ani, a completat dr. Cristina David, „am introdus tehnici noi de investigaţie şi tratament, proceduri operatorii, am investit constant în echipamente medicale de ultimă generaţie, ne-am perfecţionat continuu în domeniul medical şi în serviciile de optică şi optometrie, investind şi în platforme moderne de comunicare cu clientul”.

 

Participări la congrese internaţionale şi instruire continuă

Pentru a fi la curent cu noutăţile din domeniu, ne-a spus Daniela Coţovanu,
director marketing Clinica Oftalmologică Novaoptic, echipa medicală Novaoptic participă anual la congrese naţionale şi internaţionale şi la multe cursuri de specializare (Congresele Societăţilor Europene de Cataractă şi Retină, Congresul Naţional de Oftalmologie, Salonul Naţional de Optică şi Optometrie).

 

Promovarea sănătăţii vederii, informare şi prevenire

Novaoptic contribuie permanent la bunăstarea comunităţii din care face parte, implicându-se activ în acţiuni sociale, în campanii de promovare a sănătăţii vederii şi informare asupra mijloacelor de prevenire a afecţiunilor oculare.

Campania „Vedere clară, ochi sănătoşi” a devenit o tradiţie. Începută din anul 2005, acţiunea se înscrie în programul de sănătate a vederii organizat de Clubul Lions Suceava, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava şi Clinica Oftalmologică Novaoptic.

Obiectivele programului „Vedere clară, ochi sănătoşi” au fost încă de la început controlul oftalmologic preventiv la copii (preşcolari, şcolari) care permite depistarea la timp a anumitor afecţiuni oculare tratabile numai la această vârstă: vicii de refracţie, strabism, ambliopie. De asemenea, controlul oftalmologic preventiv ajută la evitarea instalării unui handicap vizual la vârsta şcolară.

Echipa Novaoptic şi-a propus informarea şi educarea copiilor, părinţilor şi cadrelor didactice despre menţinerea sănătăţii vederii prin participarea la şedinţele cu părinţii, prin organizarea de lecţii deschise şi acţiuni în săptămâna „Şcoala altfel”. „Dintre miile de copii care au beneficiat de control oftalmologic gratuit, 10% au fost depistaţi cu probleme oftalmologice şi au necesitat investigaţii, tratament, ochelari. Ne-am implicat constant în susţinerea copiilor care provin din medii defavorizate, oferind gratuit servicii medicale şi ochelari”, a menţionat dr. Cristina David.

 

Novaoptic, prima clinică oftalmologică privată din Bucovina

Prin deschiderea Blocului Operator în anul 2005, Novaoptic a oferit în premieră pacienţilor servicii chirurgicale oftalmologice performante în regim ambulatoriu: operaţii de cataractă, operaţii de glaucom, operaţii pentru afecţiuni ale pleoapelor, tratamentul afecţiunilor retiniene prin injecţii intravitrene (pentru retinopatia diabetică şi degenerescenţa maculară legată de vârstă). Mii de pacienţi au beneficiat de operaţii care le-au redat vederea.

 

Investigaţii medicale complexe

La Novaoptic pacienţii beneficiază de servicii medicale complete, pornind de la consultaţia oftalmologică până la operaţiile de cataractă cu implante de cristalin premium, care redau vederea integral, atât la distanţă cât şi la citit, reducând dependenţa de ochelari.

Clinica Novaoptic a introdus în premieră o gamă de investigaţii medicale complexe şi tratamente: tratamentul LASER al afecţiunilor retiniene; angiografia OCT, o nouă abordare non-invazivă pentru vizualizarea vascularizaţiei retinei, fără substanţă de contrast; tomografie în coerenţă optică OCT, metodă de investigaţie modernă, 3-D, neinvazivă, pentru diagnosticul glaucomului şi afecţiunilor retinei; biomicroscopia ultrasonică, o metodă neinvazivă foarte performantă de examinare a polului anterior; ecografia oculo-orbitară; biometrie oculară optică şi ultrasonică pentru calculul puterii implantului de cristalin la operaţia de cataractă; câmp vizual computerizat pentru diagnosticul glaucomului şi afecţiunilor nervului optic; topografie corneană, foarte utilă la diagnosticarea keratoconusului şi în adaptarea lentilelor de contact speciale.

 

Consultanţă oferită de profesioniştii vederii

Departamentul de optică medicală s-a dezvoltat constant pentru a oferi cele mai noi soluţii de corectare a vederii, prin produse de calitate, consultanţă profesională de top şi accesul la cele mai moderne echipamente computerizate pentru realizarea ochelarilor. Precizia măsurătorilor efectuate pentru a comanda cele mai avansate lentile (progresive personalizate) este garantată de VisuReal şi Visioffice, sisteme de ultimă generaţie, cu o acurateţe deosebită în măsurarea tuturor parametrilor optici ai ochelarilor.

„Novaoptic acordă o deosebită importanţă satisfacţiei clienţilor. Parteneriatul cu cele mai prestigioase firme producătoare de lentile şi rame ne garantează raportul corect calitate/preţ, performanţa şi autenticitatea ochelarilor realizaţi la Novaoptic. Portofoliul nostru reuneşte branduri îndrăgite: Ray Ban, Vogue, Gucci, Bvlgari, Versace, Dolce&Gabbana, Silhouette, Emporio Armani”, a precizat Daniela Coţovanu, director marketing şi responsabil management calitate. Încă din anul 2005, Novaoptic este marcă înregistrată OSIM şi certificată cu standardul de management al calităţii ISO.

 

Zâmbete, amintiri şi surprize dulci, în zi de sărbătoare

Pe viitor, echipa Novaoptic îşi doreşte să se menţină pe locul câştigat în Top 10 al celor mai bune clinici de oftalmologie din România prin introducerea de noi metode de diagnostic şi tratament, investiţii în aparatură medicală şi dezvoltarea unei bune comunicări medic – pacient.

"Ne preocupăm să creştem accesibilitatea pacienţilor la serviciile noastre, iar paginile noastre de Facebook şi Instagram sunt un mijloc de a fi permanent în contact cu clienţii noştri. Vă invităm să accesaţi site-ul www.novaoptic.ro pentru: programări online, echipa de medici, articole despre afecţiunile oftalmologice, noutăţi, lansări de produse, evenimente pe care le organizăm. Rubrica noastră de forum este activă pentru a adresa întrebări la care specialiştii noştri vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil”, ne-a spus Daniela Coţovanu, director de marketing Novaoptic.

În zi de sărbătoare, astăzi, 7 noiembrie, Clinica Novaoptic vă aşteaptă să sărbătoriţi împreună 20 de ani de activitate: cu zâmbete, amintiri şi surprize dulci.

"În acest moment aniversar, ne gândim cu căldură şi recunoştinţă la dumneavoastră, pacienţii şi clienţii noştri. Vă mulţumim pentru încrederea, sugestiile şi încurajările oferite în aceşti 20 de ani. Suntem motivaţi şi pregătiţi să punem toată experienţa în susţinerea angajamentului nostru pentru sănătatea ochilor dumneavoastră, pentru redarea şi menţinerea calităţii vederii. Vă invităm cu drag să beneficiaţi de serviciile noastre la noul centru Novaoptic din municipiul Suceava, str. Mihai Viteazul nr. 21", a transmis cu multă emoţie dr. Cristina David.

 

Un nou centru Novaoptic în Suceava

Mai aproape de pacienţii săi, Novaoptic deschide un nou centru oftalmologic în municipiul Suceava, implementând un nou concept în oftalmologie care transformă consultaţia într-o evaluare completă a sănătăţii oculare. Adresa noului centru: municipiul Suceava, str. Mihai Viteazul nr. 21, vizavi de Colegiul Naţional „Petru Rareş”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clinica Novaoptic împlineşte astăzi 20 de ani de activitate.
 Vizualizări articol: 3305 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Clinica Novaoptic împlineşte astăzi 20 de ani de activitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei