Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 261 (7262)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alternativă

Primul Starbucks din Suceava se deschide la Iulius Mall, săptămâna viitoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cel mai renumit lanţ de cafenele din lume, Starbucks, îşi deschide, la jumătatea lunii noiembrie, prima cafenea din Suceava.

Aceasta este amenajată în cadrul centrului comercial Iulius Mall Suceava, continuându-se astfel parteneriatul celui mai popular brand de cafenele cu reţeaua Iulius Mall, în cadrul căruia au deschis până acum cafenele în Cluj (2008), Timişoara (2009) şi Iaşi (2014).

Drept urmare, iubitorii celei mai populare băuturi din lume, cafeaua, vor avea la dispoziţie, de vineri, 15 noiembrie, în Suceava, cele mai cunoscute şi apreciate sortimente de băuturi Starbucks – Caramel Macchiato, Caffè Latte, Cappuccino, gama de băuturi reci Frappuccino, dar şi ceaiuri şi ciocolată caldă, alături de o gamă variată de prăjituri şi produse de patiserie. De asemenea, vor putea achiziţiona pentru acasă ceaiuri şi cafele boabe, precum şi căni, termosuri şi accesorii pentru preparat cafeaua.

 

Petiţie online pentru înfiinţarea unui Starbucks la Suceava

Pasiunea pentru cafea a unor suceveni şi dorinţa de a avea un Starbucks la Suceava i-au determinat să iniţieze atât o petiţie online, pe un site naţional dedicat iniţiativelor de acest gen, demersul fiind susţinut, prin semnături virtuale, de 800 de internauţi, dar şi un chestionar online, pe un alt site, prin care doreau să afle de la respondenţi inclusiv cât de des ar veni la cafenea, în ideea de a demonstra rentabilitatea extinderii reţelei în acest colţ de ţară.

Încă din 1971, odată cu deschiderea primului magazin în Pike Place, Seattle, Starbucks Coffee Company a fost dedicată recoltării, procesării şi comercializării echitabile a celei mai bune cafele arabica.

În prezent, cu peste 20.000 de cafenele în întreaga lume, Starbucks este cel mai mare retailer de cafea de specialitate la nivel mondial. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primul Starbucks din Suceava se deschide la Iulius Mall, săptămâna viitoare.
 Vizualizări articol: 2118 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Primul Starbucks din Suceava se deschide la Iulius Mall, săptămâna viitoare5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei