Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 261 (7262)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Competiţie

Au început înscrierile pentru concursul Energy Challenge 2020, adresat studenţilor şi masteranzilor suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Au început înscrierile pentru concursul Energy Challenge 2020, adresat studenţilor şi masteranzilor suceveni. Înscrierile se fac până pe 20 decembrie pe site-ul concursului https://energychallenge.eon-romania.ro/. Studenţii suceveni, organizaţi în echipe formate din două-patru persoane, au la dispoziţie o lună şi jumătate pentru a se înscrie. Premiile puse în joc la ediţia din acest an sunt: 3.000 de euro, o trotinetă electrică Xiaomi şi un voucher eMAG în valoare de 1.000 de lei. Competiţia Energy Challenge este dedicată tuturor tinerilor, studenţi sau masteranzi, din toate centrele universitare din ţară, care doresc să se implice în dezvoltarea domeniului energiei. Nu doar ideile pe care le generează echipele vor fi punctate, ci şi modul de prezentare a acestora, de către un juriu format din specialişti din domeniul energiei.

La finalul lunii ianuarie 2020 vor fi comunicate echipele finaliste, urmând ca acestea să participe în luna martie, la Târgu Mureş, la Energy Challenge Academy, unde concurenţii vor participa la workshopuri.

Finala competiţiei va avea loc în luna aprilie, la sediul E.ON România din Târgu Mureş, iar câştigătorii vor pleca acasă cu premiile puse în joc.

Echipa câştigătoare a concursului Energy Challenge 2019 a fost Team Atlas de la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, echipă care a obţinut şi un premiu în valoare de 3.000 de euro.

Competiţia Energy Challenge organizată de E.ON România a debutat în 2015 şi de atunci a antrenat aproape 200 de studenţi din centre universitare din România, dornici să aducă soluţii inovative, realizate în echipă, care să facă lumea energiei mai eficientă, mai flexibilă şi mai ieftină. „Te aşteptăm să reconfigurezi lumea energiei prin intermediul domeniilor pe care dorim să le abordăm la actuala ediţie: Eficienţă Energetică & Optimizare Reţea, Energie Verde, Digital & Smart, Produse/Servicii Clienţi”, anunţă organizatorii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au început înscrierile pentru concursul Energy Challenge 2020, adresat studenţilor şi masteranzilor suceveni.
 Vizualizări articol: 1229 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Au început înscrierile pentru concursul Energy Challenge 2020, adresat studenţilor şi masteranzilor suceveni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei