Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 255 (7256)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Târg

“Bogăţiile toamnei”, la Şcoala Gimnazială Nr. 8 Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La finele săptămânii trecute, la Şcoala Gimnazială Nr. 8 Suceava a avut loc prima ediţie a Târgului produselor de toamnă „Bogăţiile toamnei”, activitate care s-a desfăşurat în parteneriat cu Asociaţia Părinţilor „Pro Educaţia” Suceava.

Invitaţii târgului au fost preşcolarii de la trei grădiniţe din oraş (Grădiniţa Gulliver, Grădiniţa A.B.C. şi Grădiniţa Sofia).

Prof. Victoriţa Cojocaru a menţionat că, sub genericul „Produs în şcoala 8”, eleviifiecărei clase şi-au împodobit standul cu bunătăţi din cămara darnică a toamnei.

Ajutaţi de părinţi şi bunici, elevii au adus la târg: prăjituri, dulceaţă, compot, zacuscă, plăcintă cu dovleac şi mere, murături, nuci, mere, dovleci decoraţi, legume, produse realizate manual (felicitări, decoraţiuni de toamnă, tablouri etc). Standurile claselor au fost foarte frumos amenajate şi decorate, iar calitatea produselor comercializate a fost excelentă.

Şi ca evenimentul să fie autentic, nu a lipsit nici programul artistic, care a inclus mai multe momente artistice: recital al Grupului vocal “Mlădiţe bucovinene”; recital al micilor artişti din şcoală (Beatrice Girigan, Marina Ciubotariu, Maria Asandului, Lavinia Ienicean), cântece de toamnă interpretate de elevii claselor a IV-a C, a III-a C şi a I-a C, “Claca de popuşoi, de Sfântul Dumitru” (clasa a III-a B), recitări de poezii dedicate toamnei (Andrei Boberschi, Darius Coceru, elevii clasei a IV-a B).

Fondurile obţinute din vânzarea produselor vor fi folosite de către Asociaţia de părinţi pentru decorarea terenului de sport a şcolii cu jocuri educative.

„Manifestarea s-a dovedit a fi un crâmpei de fericire, un adevărat festin de toamnă şi un munte de generozitate din partea tuturor. Coordonatorii activităţii felicită cadrele didactice, elevii şi mai ales părinţii pentru deosebita implicare în organizarea acestui târg şi speră că va deveni o activitate tradiţională în şcoala noastră”, a mai menţionat prof. Victoriţa Cojocaru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Bogăţiile toamnei”, la Şcoala Gimnazială Nr. 8 Suceava.
 Vizualizări articol: 1570 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
“Bogăţiile toamnei”, la Şcoala Gimnazială Nr. 8 Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei