Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 255 (7256)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 31 octombrie – 6 noiembrie

Cea de-a patra ediție Les Films de Cannes à Suceava, la Cinema Modern

Cea de-a patra ediție Les Films de Cannes à Suceava are loc între 1 și 3 noiembrie, la Cinema Modern. Publicul este așteptat cu o serie de proiecții speciale și întâlniri cu regizorii Cornel Mihalache, Șerban Georgescu și Adi Voicu și actorii Adrian Titieni, George Piștereanu și Anghel Damian. Intrarea este liberă la toate proiecțiile, în limita locurilor disponibile. Programul integral al evenimentului este disponibil pe filmedefestival.ro. Proiect realizat în asociere cu Municipiul Suceava şi Consiliul Local Suceava.

 

Joi, 31 octombrie

Trupa de pop opera Dimma’S revine la Suceava

Una dintre puținele trupe de pop-opera din țară, Dimma’S, va concerta joi, 31 octombrie, pe scena Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, de la ora 20.00. 

Prețul unui bilet este de 30 de lei sau 15 lei pentru studenți, elevi și pensionari.
Biletele se pot achiziționa on-line de pe http://www.ccs-sv.ro sau de la sediul Casei de Cultură a Studenților Suceava.

Nicolae Ilincăi – tenor, Claudiu Chereji – tenor, Aurelian Filip – bariton, Anton Babiaș – bas sunt patru tineri talentați, profesioniști, în plină ascensiune în domeniul muzical.

 

Expoziția interactivă și educativă pentru copii „First Kids on Mars” astăzi, la Iulius Mall

De joi, 31 octombrie 2019, la Iulius Mall Suceava va avea loc expoziția interactivă și educativă pentru copii „First Kids on Mars”. Princhindeii vor intra în lumea astronauților, învățând despre sistemul solar și planeta Marte cu ajutorul unor elemente de butaforie de o calitate excepțională, precum și cu ajutorul tehnologiilor moderne.

 

Vineri, 1 noiembrie

Filmul ”La Gomera”, la Cinema Modern

Vineri, 1 noiembrie, la Cinema Modern, va fi proiectat cel mai recent film semnat de Corneliu Porumboiu, La Gomera, selectat în competiția oficială la Cannes. Evenimentul are loc în prezența actorului George Piștereanu, care va participa, după proiecție, la o discuție cu publicul. George Piștereanu este un actor de teatru, voce și film. Rolul său în Eu când vreau să fluier, fluier, de Florin Șerban (film ce a fost recompensat cu Ursul de Argint la Festivalul de Film de la Berlin, în 2010), i-a adus recunoașterea internațională și numeroase premii, printre care Premiul GOPO ”Tânără speranță” și Premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul de Film de la Stockholm. La Gomera va fi precedat de proiecția scurtmetrajului Ultimul drum spre mare, în prezența regizorului Adi Voicu.

 

Sâmbătă, 2 noiembrie

Noi proiecții de film la Cinema Modern

Cea de-a patra ediție Les Films de Cannes à Suceava continuă sâmbătă, 2 noiembrie, la Cinema Modern, cu proiecția documentarului Albă ca zăpada și cele 7 mineriade, de la ora 11:30, în prezența regizorului Cornel Mihalache. Producția TVR este un documentar sinteză ce oferă o analiză a desfășurării mineriadelor. După proiecție, publicul este invitat la o discuție cu regizorul Cornel Mihalache, jurnalist și realizator cu o vastă experiență în Televiziunea Română. Tot sâmbătă, de la ora 17:00, publicul poate vedea Jurnalul familiei –escu. Documentarul spune povestea milioanelor de români care au ajuns să locuiască între aceste graniţe şi să fie nevoiţi să se suporte unii pe alţii: aşa cum stau lucrurile și într-o mare familie. Proiecția are loc în prezența regizorului Șerban Georgescu, care va participa la o discuție cu publicul.

 

Duminică, 3 noiembrie

Filmul „Maria, Regina României”, la Cinema Modern

Les Films de Cannes à Suceava se încheie duminică, la Cinema Modern, cu proiecția filmului Maria, Regina României, la ora 19:30, în prezența actorilor Adrian Titieni și Anghel Damian. Realizat de regizorul Alexis Sweet Cahill, filmul redă eforturile pe care regina le-a făcut la Conferința de Pace de la Paris, din 1919, pentru ca unirea României să fie recunoscută. Intrarea este liberă. Programul integral al evenimentului este disponibil pe filmedefestival.ro. Proiect realizat în asociere cu Municipiul Suceava şi Consiliul Local Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1066 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei