Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 255 (7256)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trafic de droguri

Audieri maraton la DIICOT şi suspecţi reţinuţi într-un dosar de trafic de ecstasy, din Olanda la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

UPPDATE: Procurorii de la DIICOT au solicitat Tribunalului Suceava, miercuri seară, emiterea a opt mandate de arestare preventivă în dosarul de trafic de droguri. Infracțiunile reținute sunt de constituire de grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și introducere în țară de droguri de risc.

Tribunalul Suceava a admis propunerea DIICOT și a emis mandate de arestare pentru 30 de zile pentru Marius Roman, Marian Cornel Naida, zis „Clon”, Andrei Nicolae Scripcar, Gheorghe Cîmpan, zis „Beton”, Sebastian Strugariu, Vlad Coca, Ioan Rostoțchi, zis „Rosti” și Petru Daniel Zalischi. 

Toți au drept de a face contestație și se bucură de prezumția de nevinovăție, deocamdată având doar calitatea de inculpați, acuzați de fapte penale.

 

Poliţiştii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO), Serviciul Antidrog, au declanşat, sub coordonarea procurorilor de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), Serviciul Teritorial Suceava, o amplă acţiune faţă de o grupare de dealeri de droguri.  Acţiunea a început de marţi dimineaţă, când au avut loc mai multe percheziţii domiciliare, în zonele Fălticeni şi Rădăuţi.  Una dintre acţiuni a fost şi în trafic, la Fălticeni, unde a fost trasă pe dreapta o maşină în care erau doi suspecţi. Poliţiştii specializaţi de la Serviciul Antidrog au făcut percheziţii minuţioase la maşină, găsind, din informaţiile noastre, droguri.

Ar fi vorba de un colet cu o cantitate mare de ecstasy care a fost trimis din Olanda la Suceava, pentru a fi distribuit pe piaţă. Sunt cel puţin şase suspecţi în acest caz, care au fost audiaţi. Printre ei este şi un olandez, care are şi cetăţenie română, şi care ar fi fost implicat în afacere.

Pe tot parcursul zilei de ieri, la sediul DIICOT au fost efectuate audieri maraton. Cum ordonanţele de reţinere pentru 24 de ore erau emise din noaptea de marţi spre miercuri, aseară procurorii lucrau pentru a înainta la Tribunalul Suceava propuneri de arestare preventivă pe numele unor inculpaţi, care să poate fi judecate înainte de expirarea ordonanţelor de reţinere pentru 24 de ore.

Anchetatorii vor reveni astăzi cu detalii mai concrete despre ampla acţiune.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Audieri maraton la DIICOT şi suspecţi reţinuţi într-un dosar de trafic de ecstasy, din Olanda la Suceava.
 Vizualizări articol: 3277 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Audieri maraton la DIICOT şi suspecţi reţinuţi într-un dosar de trafic de ecstasy, din Olanda la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei