Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 235 (7236)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Legi prea blânde

Condamnat pentru conducere fără permis, a gonit cu 200 de km/h cu poliția după el, dar a stat în arest doar 24 de ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul în vârstă de 20 de ani care a ignorat faptul că este condamnat cu suspendare pentru conducere fără permis și a continuat să se urce la volan, mai mult, nu a oprit la semnalele polițiștilor rutieri și s-a angajat în două rânduri în urmăriri cu aceștia, fiind înregistrat de radar cu aproximativ 200 de kilometri la oră, a stat doar 24 de ore în arest. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava a stabilit că măsura controlului judiciar este suficientă.

Mihai Ciornei, în vârstă de 20 de ani, din Marginea, are impuse măsuri mai stricte de supraveghere, de la care nu are voie să se abată, însă măsura rămâne în opinia noastră una blândă. Adevărat este că la o a doua condamnare tânărul nu mai are cum scăpa cu o pedeapsă cu suspendare, însă, din păcate, în România legile sunt blânde și se aplică greu, uneori prea târziu, adică după ce se petrece o nenorocire. Nu ne rămâne decât să sperăm că în acest caz nu se va întâmpla la fel.

 

Vitezoman greu de prins 

După cum am arătat și în ediția de ieri a ziarului nostru, pe parcursul a două zile, pe 20 și pe 24 septembrie, polițiștii de la Biroul Rutier Suceava au avut de a face cu un șofer care conducea un Audi A4 înmatriculat în Marea Britanie și care nu a oprit la semnal și a gonit în mai multe direcții, fiind urmărit și înregistrat de radar cu aproximativ 200 de km/h. Acesta a fost urmărit în municipiul Suceava, dar și la ieșire pe DN 17 și E 85.

În urma anchetei polițiștilor și a studierii imaginilor de pe camerele de supraveghere, a fost identificat autoturismul implicat, cu numere de Marea Britanie. 

Mergând pe fir, polițiștii au ajuns întâi la un tânăr din Dornești, care însă abia cumpărase mașina, după data de 24 septembrie, de la un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Marginea. Așa au ajuns polițiștii cu ancheta la Mihai Ciornei, în vârstă de 20 de ani, din Marginea.

Primul amănunt important stabilit de aceștia a fost că Mihai Ciornei, din Marginea, a fost condamnat în această vară de către Judecătoria Cluj,  la 2 ani şi 4 luni de zile de închisoare, dar cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunilor de „tâlhărie” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. S-a întâmplat după ce acesta a furat o mașină, în Cluj, iar proprietarul a încercat să-l oprească. Pentru această faptă tânărul a fost arestat preventiv o perioadă, însă la condamnarea cu suspendare a fost pus în libertate de îndată.

După această condamnare, tânărul din Marginea are impus un termen de încercare de 4 ani de zile, care, practic, a fost deja încălcat.

Sâmbătă, 5 octombrie, a fost emis un mandat de aducere pe numele tânărului în vârstă de 20 de ani. Polițiștii de la Biroul Rutier Suceava l-au depistat pe acesta în trafic, în calitate de pasager, într-un autoturism cu care se deplasa dinspre Rădăuți spre Suceava.

Tânărul a fost adus la sediul Poliției municipiului Suceava, unde, în baza probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore. 

Tânărul a fost introdus în arestul poliției județene sâmbătă seară, fiind eliberat a doua zi.

De precizat că în urma cumulării abaterilor comise de tânărul fugar, polițiștii au aplicat pe numele acestuia 5 amenzi, în valoare de aproximativ 7.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Condamnat pentru conducere fără permis, a gonit cu 200 de km/h cu poliția după el, dar a stat în arest doar 24 de ore.
 Vizualizări articol: 1251 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Condamnat pentru conducere fără permis, a gonit cu 200 de km/h cu poliția după el, dar a stat în arest doar 24 de ore0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Bostănei stecliți ( mâncare acrișoară de post) Această mâncare de dovlecei îi va convinge probabil pe toți cei care ocolesc dovleceii pe motiv că ar fi ”leșinați” și greu de gătit gustos că nu e deloc așa. Mâncarea are o consistență asemănătoare verzei cu... Citeşte