Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 235 (7236)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Loc pentru performanță

Antrenori, instructori, sportivi, prezenți la inaugurarea noii săli de dans „Bucovina Dance Plaza”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 200 de persoane, antrenori, instructori, sportivi, viitori sportivi, au fost prezenți recent la deschiderea celei mai noi săli de dans a Clubului Bucovina Dance Studio Suceava. De departe cea mai mare și mai dotată sală de dans din județ, „Bucovina Dance Plaza” (Orizont Plaza) și-a deschis porțile atât pentru grupele de performanță ale clubului, cât și pentru ceilalți copii și adulți care vor să învețe minunatele taine ale dansului sportiv, modern, popular sau ale baletului. Persoanele prezente la inaugurarea sălii “Bucovina Dance Plaza” au avut parte de o mulțime de surprize, acestea constând în diferite momente speciale de dans susținute de sportivii clubului Bucovina Dance Studio, dar și de o petrecere pentru copii și părinți. Această petrecere nu ar fi fost posibilă fără sprijinul necondiționat al unor parteneri serioși ai clubului Bucovina Dance Studio Suceava: Tipografia TipoArt, “Oglinda amintirilor”, Cozonac Bujor și Gaitano.

La inaugurarea noii săli au fost prezenți toți antrenorii și instructorii clubului Bucovina Dance Studio Suceava: Palamariu Vlad, Palamariu Andrei, Danciu Roxana, Croitor Calin și Mazilu Darius - antrenori și instructori Dans Sporiv; Alexandra Irimesei - președinte și antrenor Balet și Street Dance; Eduard Daniel - instructor Dans Popular; Palamariu Sorin și Palamariu Cristina – vicepreședinți.

Instructorul de dans Vlad Palamariu a declarat că seara inaugurării a fost una de vis: „Totul a fost mult peste cum ne-am imaginat, în deschiderea serii avându-l lângă noi pe părintele Răzvan Câmpulungeanu, care i-a binecuvântat pe sportivi, părinți și antrenori și a sfințit noua <noastră casă>. Deschiderea noii săli este un pas important atât pentru noi, cât și pentru sportivi, având în vedere că pentru adevărata performanță este nevoie de sacrificii și condiții excelente. La acest moment, Clubul Bucovina Dance Studio își desfășoară activitatea în nu mai puțin de patru săli de dans din oraș: Bucovina Dance Plaza, Bucovina Dance Interconti, Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava și Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava. Încercăm de la an la an să le oferim condiții din ce în ce mai bune sportivilor noștri, oferindu-le atât antrenamente de calitate, cât și spații minunate în care să își desfășoare activitatea”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antrenori, instructori, sportivi, prezenți la inaugurarea noii săli de dans „Bucovina Dance Plaza”.
 Vizualizări articol: 2509 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antrenori, instructori, sportivi, prezenți la inaugurarea noii săli de dans „Bucovina Dance Plaza”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Bostănei stecliți ( mâncare acrișoară de post) Această mâncare de dovlecei îi va convinge probabil pe toți cei care ocolesc dovleceii pe motiv că ar fi ”leșinați” și greu de gătit gustos că nu e deloc așa. Mâncarea are o consistență asemănătoare verzei cu... Citeşte