Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 235 (7236)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Caritabil

„EGGER Aleargă” pe noua pistă de atletism de la Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Stadionul Municipal Rădăuți a găzduit, la finele săptămânii trecute, evenimentul caritabil „EGGER Aleargă”, eveniment aflat la a noua ediție. Acțiunea a marcat prima alergare oficială pe noua pistă de atletism modernizată cu sprijinul companiei EGGER și, totodată, acțiunea caritabilă ce are loc anual prin care EGGER susține cazuri din comunitatea locală care au nevoie de ajutor. Anul acesta au participat 330 de persoane la eveniment, elevi și cadre didactice de la școli și licee din municipiul Rădăuți, alături de angajați EGGER și copii ai acestora. Ca o motivare suplimentară, compania EGGER a donat 5 euro pentru fiecare kilometru alergat de către cei înscriși astfel că cei 1260 kilometri alergați în total au adus 6.300 euro, sumă pe care EGGER a donat-o către trei cauze preselectate din școli. Alina Chifan, director comercial al EGGER România, a declarat: „Evenimentul acesta reprezintă o îmbinare plăcută a unui stil de viață sănătos cu o acțiune nobilă. Donarea a 5 euro pentru fiecare kilometru alergat de angajații companiei încurajează interesul pentru sport și sănătate al participanților, dar și solidaritatea față de comunitate, lucru dovedit de cei peste 10.000 kilometri alergați în ultimii nouă ani în formatul EGGER Aleargă. Anul acesta evenimentul a fost organizat într-o formă extinsă, cu peste 300 de participanți, fiind invitate școlile și colegiile din municipiu. Ne bucură numărul mare de copii înscriși la alergare și, totodată, faptul că tot mai mulți colegi se implică în astfel de activități. Consider că acțiunea e despre și pentru comunitate”.

 

Sponsorizare de 176.000 euro pentru pistă

Lucrările de modernizare a pistei de atletism a Stadionului Municipal Rădăuți au beneficiat de susținerea financiară a companiei EGGER, care a acordat Primăriei Municipiului Rădăuți o sponsorizare în valoare de 176.000 de euro. Astfel, rădăuțenii și nu numai vor beneficia de noua pistă de atletism, acoperită cu tartan, cu 6 culoare și cu o pistă dreaptă de 100 metri.. La acțiunea care a marcat inaugurarea pistei de atletism a fost prezent și primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tătar, care a participat alături de ceilalți invitați la prima alergare oficială pe noua pistă. În cadrul evenimentului desfășurat sâmbătă la Stadionul Municipal Rădăuți a fost organizată și o tombolă la care au participat copiii care s-au înscris la alergare, fiind acordate 9 premii ce au constat în biciclete performante. Beneficiarii donațiilor au fost și ei prezenți, putându-i cunoaște astfel pe cei ce au alergat pentru cauza lor. Compania EGGER promovează atât activitățile sportive ale salariaților, cooperarea și spiritul de echipă între colegi, cât și implicarea activă a acestora în inițiativele de susținere a unor cauze sociale locale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „EGGER Aleargă” pe noua pistă de atletism de la Rădăuți.
 Vizualizări articol: 1839 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
„EGGER Aleargă” pe noua pistă de atletism de la Rădăuți3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Bostănei stecliți ( mâncare acrișoară de post) Această mâncare de dovlecei îi va convinge probabil pe toți cei care ocolesc dovleceii pe motiv că ar fi ”leșinați” și greu de gătit gustos că nu e deloc așa. Mâncarea are o consistență asemănătoare verzei cu... Citeşte