Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 235 (7236)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Implicare

Consultații gratuite pentru înființarea de întreprinderi sociale, oferite de viceprimarul Marian Andronache

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O altfel de inițiativă pentru îmbunătățirea condițiilor de trai ale celor greu încercați de soartă a fost luată la nivelul municipiului Suceava de către viceprimarul Marian Andronache. Acesta se oferă să dea informații și îndrumare gratuită celor interesați să înființeze întreprinderi sociale, printr-un  program cu finanțare europeană.

„Este timpul să ne implicăm activ, cu toții, în comunitatea noastră. Suceava nu este doar despre cetate, istorie, drumuri, parcuri, blocuri! Este vorba în primul rând despre noi, despre oameni! În acest oraș trăiesc și persoane cu care viața nu a fost foarte blândă. Haideți să facem ceva împreună pentru acești oameni! Haideți să înființăm întreprinderi sociale! Există un program cu finanțare europeană, finanțat prin POCU, care oferă între 55.000 și 100.000 euro finanțare nerambursabilă, pentru a înființa întreprinderi sociale. Înscrierile se fac în această perioadă”, a spus Marian Andronache, care a precizat că persoanele interesate îl pot suna la 0757 611 338 de luni până vineri, în intervalul orar 13:00 - 16:00 sau, pentru a fi contactați, să își lase datele de contact în formularul https://forms.gle/Kh33yh8uMqAAQ3Ni8.

Conform legii, întreprinderi sociale pot fi asociații și fundații, cooperativele de credit, casele de ajutor reciproc ale salariaților/pensionarilor etc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consultații gratuite pentru înființarea de întreprinderi sociale, oferite de viceprimarul Marian Andronache.
 Vizualizări articol: 1680 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Consultații gratuite pentru înființarea de întreprinderi sociale, oferite de viceprimarul Marian Andronache3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Bostănei stecliți ( mâncare acrișoară de post) Această mâncare de dovlecei îi va convinge probabil pe toți cei care ocolesc dovleceii pe motiv că ar fi ”leșinați” și greu de gătit gustos că nu e deloc așa. Mâncarea are o consistență asemănătoare verzei cu... Citeşte