Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 225 (7226)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Urmărit penal

Autorul unei agresiuni a ajuns în arestul poliţiei pentru 24 de ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 39 de ani, din comuna Izvoarele Sucevei, a ajuns în spatele gratiilor, după ce a fost protagonistul unei agresiuni petrecute în cursul serii de marţi, în localitatea de domiciliu. Având în vedere modul în care s-a petrecut agresiunea, procurorul care a administrat probele în acest caz a dispus măsura reţinerii autorului pentru 24 de ore în arestul poliţiei.

Marţi, în jurul orei 18.45, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Pojorâta au fost sesizaţi prin intermediul unui apel la 112 de către Ştefan Lazăr, un bărbat de 39 de ani, din Izvoarele Sucevei, despre faptul că un tânăr de 24 de ani, din aceeaşi localitate, a fost agresat fizic, fiind lovit în zona capului, fapt pentru care solicită intervenţia unui echipaj de ambulanţă.

La faţa locului poliţiştii au găsit un echipaj SMURD, care acorda îngrijiri medicale victimei şi pe care, ulterior, l-a transportat la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc.

În timpul cercetărilor, la faţa locului au fost identificaţi fratele victimei, în vârstă de 36 de ani, şi Ştefan Lazăr, bărbatul de 39 de ani care sunase la 112. Bărbatul de 39 de ani a declarat faptul că în timp ce se deplasa cu căruţa, a lovit gardul familiei victimei, proprietarii sărind la scandal la el. El a povestit apoi că în timp ce era implicat într-o altercaţie cu victima, fratele acesteia a vrut să-l lovească pe el, însă din greşeală şi-a lovit fratele în cap. Fratele celui transportat la spital a avut însă altă variantă, spunând că bărbatul de 39 de ani a fost cel care i-a lovit fratele cu putere în zona capului, fără nici un motiv. Audiată la spital, victima a avut o aceeaşi variantă, care îl indica pe Ştefan Lazăr ca autor al agresiunii. În urma contactării de către poliţişti a prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, acesta a opinat pentru constituirea unei echipe operative din cadrul Serviciului pentru Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Suceava, pentru efectuarea în continuare a cercetărilor. În cadrul acestora a fost continuată urmărirea penală faţă de suspectul Ştefan Lazăr, care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ,,lovirea sau alte violenţe” şi, având în vedere gravitatea gestului autorului, a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii acestuia pentru 24 de ore.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autorul unei agresiuni a ajuns în arestul poliţiei pentru 24 de ore.
 Vizualizări articol: 1354 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autorul unei agresiuni a ajuns în arestul poliţiei pentru 24 de ore0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei