Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 225 (7226)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pasivitate

Un bărbat din Siret şi-a fotografiat copilul de numai 2 ani cu ştreangul de gât şi apoi a ameninţat-o pe concubină că va omorî băieţelul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Caz cutremurător la Siret, cu o femeie care tremură de frică la gândul că în orice moment fostul concubin îi poate lua viaţa, şi nu doar a ei, ci şi a copilaşului în vârstă de 2 ani pe care cei doi îl au. Nici măcar ordinul de restricţie emis de Judecătoria Rădăuţi nu a avut darul de a-l linişti pe Vasile Duduman, care l-a încălcat cu bună ştiinţă de două ori. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au întocmit un proces-verbal şi au luat legătura cu procurorul de serviciu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, numai că acesta nu a considerat că există motive pentru a lua măsuri împotriva lui Vasile Duduman. Se pare că după cazul Caracal şi după toate grozăviile de acolo nu am învăţat absolut nimic.

 

Imaginea şocantă care i-a determinat pe judecătorii din Rădăuţi să emită ordinul de restricţie

În urmă cu aproximativ 3 luni, relaţia de concubinaj dintre Vasile Duduman şi Cristina Georgiana Tcaci, din Văşcăuţi, a ajuns într-un punct mort, iar femeia a decis să-i pună capăt. Bărbatul a suportat cu greu această situaţie şi a început să o ameninţe cu moartea pe concubină.

Şi nu s-a oprit aici. La un final de săptămână, când fiul de numai 2 ani şi ceva al celor doi se afla acasă la Vasile Duduman, acesta i-a trimis fostei concubine o fotografie pe o reţea de socializare. În imagine apare băieţelul căruia i s-a pus la gât un ştreang improvizat dintr-o curea sau un cordon, iar din discuţii bărbatul a ameninţat că-l va omorî pe micuţ. Aceasta după ce, în prealabil, o ameninţase pe Cristina Tcaci că va deschide butelia şi atât el cât şi copilul vor muri asfixiaţi.

Terorizată şi cu spectrul de a-şi vedea copilul ucis, femeia a depus o acţiune la Judecătoria Rădăuţi prin care a cerut emiterea unui ordin de protecţie.

Pe data de 18 septembrie 2019, un magistrat al instanţei rădăuţene a emis decizia de protecţie, prin care îl obligă pe Vasile Duduman să nu se apropie la o distanţă mai mică de 50 de metri faţă de fosta concubină şi copilul minor al celor doi. De asemenea, s-a mai stabilit ca bărbatul să nu se apropie la mai puţin de 100 de metri de locuinţa Cristinei Tcaci şi la aceeaşi distanţă faţă de locul de muncă din Siret al femeii. În plus, instanţa a decis ca Vasile Duduman să nu aibă nici un fel de contact cu fosta concubină, respectiv prin telefon, e-mail, corespondenţă, direct sau prin orice altă modalitate.

 

A fost scos cu forţa din magazinul unde o ameninţa cu moartea pe fosta concubină

Ordinul de restricţie are o valabilitate de 6 luni, însă bărbatului nu i-a păsat câtuşi de puţin de interdicţiile pe care le avea.

„După ce a fost emis ordinul de restricţie, pe 22 septembrie 2019, Duduman Vasile m-a întâlnit în oraşul Siret şi m-a ameninţat că mă omoară, distrugându-mi telefonul mobil. Am anunţat poliţia din Siret, care i-a adus la cunoştinţă prevederile din ordinul de restricţie”, a relatat Cristina Tcaci.

În loc ca totul să reintre în normal, situaţia pare să se fi agravat, dovadă fiind evenimentele din ziua de 23 septembrie.

„În 23.09.2019, în timp ce mă aflam în magazinul la care lucrez, în interior a intrat Duduman Vasile, care fiind sub influenţa băuturilor alcoolice a început să facă scandal şi m-a ameninţat din nou cu moartea şi a aruncat cu telefonul mobil în mine. A fost scos afară de o persoană care se afla în magazin şi doar aşa am scăpat”, a povestit femeia.

Aspectele sunt confirmate şi de procesul-verbal întocmit de poliţiştii chemaţi la faţa locului.

„La aproximativ 20 de metri de magazin a fost identificat numitul Duduman Vasile care părea a fi sub influenţa băuturilor alcoolice, iar lângă acesta se afla un alt bărbat care ne-a relatat că în timp ce a intrat în magazin pentru a face nişte cumpărături l-a găsit pe Duduman Vasile care avea un comportament verbal violent faţă de Tcaci Cristina Georgiana, acesta a intervenit şi l-a scos afară din magazin pe Duduman Vasile”, se arată în procesul-verbal al poliţiştilor din Siret.

Având în vedere că a făcut deja două plângeri la poliţie şi ameninţările continuă, femeia spune că se teme pentru viaţa ei şi a băieţelului şi cere cu disperare autorităţilor să-şi facă datoria şi să ia măsuri până nu va fi prea târziu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat din Siret şi-a fotografiat copilul de numai 2 ani cu ştreangul de gât şi apoi a ameninţat-o pe concubină că va omorî băieţelul.
 Vizualizări articol: 11927 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat din Siret şi-a fotografiat copilul de numai 2 ani cu ştreangul de gât şi apoi a ameninţat-o pe concubină că va omorî băieţelul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei