Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 225 (7226)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aburii alcoolului

Club din Suceava, spart de un tânăr beat, care a furat bani şi băutură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr aflat în stare de ebrietate a spart clubul Motor’s Pub de pe strada Universităţii din municipiul Suceava, de după unitatea de pompierii, furând din interior banii pe care i-a găsit şi cinci sticle cu băuturi alcoolice. Fapta a fost sesizată la Poliţia municipiului Suceava marţi, în jurul orei 14.00, furtul fiind comis dimineaţă, în jurul orei 6.00, când localul era închis. Cum localul este bine acoperit video, pe imagini s-a văzut clar ce a făcut hoţul în interior.

Tânărul respectiv a intrat pe un geamşi a stat în interior nu mai puţin de un sfert de oră. Acesta pare din imagini în stare avansată de ebrietate şi se clatină în mai multe rânduri. Tânărul a găsit în local suma de 344 de lei şi a luat de pe rafturi, pe alese, cinci sticle de alcool.

Prejudiciul calculat şi reclamat de administratorul localului este de 2.000 de lei.

Din analiza imaginilor nu rezultă că ar fi vorba de un hoţ veritabil, care să ştie ce face şi să fie atent la fiecare mişcare. Tânărul nu a fost deloc preocupat de a nu lăsa urme la faţa locului. Mai mult, tânărul a lăsat şi o sticlă de bere din care a băut la locul faptei.

Cei care se ocupă de local nu exclud să fie vorba de un client.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru furt, însă autorul nu este cunoscut. S-au ridicat însă mai multe imagini de pe camerele de supraveghere din oraş care ar putea duce la prinderea autorului.
Ieri dimineaţă, administratorul clubului a postat pe pagina de Facebook a localului un mesaj în care îi cerea autorului să vină de bunăvoie şi să restituie prejudiciul, pentru a nu deveni ulterior „vedetă”. Reacţia aşteptată de la autor nu a venit pe parcursul zilei de ieri.

„Deci cât poţi să fii de prost... intri pe geam, furi bani şi sticle de băutură după ce te-ai plimbat câteva minute prin faţa camerelor, te mai şi uiţi direct în ele, fără mănuşi, laşi amprente peste tot, mai vii şi cu o sticlă de bere pe care o laşi la locul faptei”, este o parte din mesajul postat de cei de la Motor’s Pub.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Club din Suceava, spart de un tânăr beat, care a furat bani şi băutură.
 Vizualizări articol: 1352 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Club din Suceava, spart de un tânăr beat, care a furat bani şi băutură0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei