Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 225 (7226)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cafeneaua cu Joburi Suceava

În 27 septembrie, agenţia de recrutare şi consultanţă ECIM organizează la Suceava, în Iulius Mall, cea de-a doua ediţie Cafeneaua cu Joburi - un altfel de târg de locuri de muncă. Evenimentul este susţinut de OLX Locuri de muncă, în calitate de partener principal.

Cele două serii de evenimente, desfăşurate deja în 2019 în regiunea Moldovei, au adus peste 6000 de oameni în căutarea unui loc de muncă şi peste 75 de firme pregătite să angajeze.

Cafeneaua cu Joburi nu este doar un târg cu locuri de muncă, ci un loc în care participanţii primesc consiliere şi orientare în alegerea unui loc de muncă, pot să afle informaţii despre firmele participante, detalii despre condiţiile de salarizare şi beneficiile oferite.

Joburile disponibile se adresează tuturor categoriilor de vârstă şi diferitelor niveluri de pregătire, de la muncitori necalificaţi, la persoane cu studii superioare.

La Cafeneaua Cu Joburi Suceava te aşteaptă joburi din diferite domenii, pentru toate categoriile de pregătire:

- lucrători comerciali, contabili, operatori linii producţie fabrici, şoferi, electricieni, consilieri juridici, specialişti resurse umane, sudori, şef raion, ingineri şi multe alte joburi ce îşi aşteaptă candidaţii.

Cafeneaua cu Joburi este un eveniment care vrea să provoace sucevenii să îşi cunoască mai îndeaproape angajatorii, să exploreze posibilităţi, să pună întrebări. Cafeaua este liantul perfect pentru a începe o conversaţie, de aceea noi o oferim tuturor participanţilor, pentru a înlesni comunicarea.

Cei care au dificultăţi în redactarea CV-ului sau nu au unul la îndemână beneficiază de consultanţă gratuită de la personal specializat şi au în acelaşi timp ocazia de a se înregistra în bazele de date ECIM.

La eveniment sunt aşteptate persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, a unei noi oportunităţi în carieră, persoane care vor să îşi schimbe domeniul de activitate, care vor să prospecteze piaţa şi să găsească cea mai bună variantă pentru viaţa lor, în firma potrivită, cu beneficiile necesare.

De ce funcţionează reţeta “joburilor pe gustul tău” faţă de alte evenimente similare?

Cafeneaua cu Joburi este contextul gândit de experţi în domeniul recrutării şi al consultanţei în carieră. Ceea ce înseamnă pe de o parte o înţelegere profundă a nevoilor unei companii în procesul de selcţie a angajaţilor şi pe de cealaltă parte a felului în care posibilii angajaţi se raportează la piaţa locurilor de muncă.

ECIM, organizatorul evenimentului, este companie de recrutare, specializată în găsirea omului potrivit pentru jobul potrivit. Experienţa consultanţilor ECIM este acum concentrată în evenimentul Cafeneaua cu Joburi Suceava, unde aceştia aşteaptă sucevenii alături de peste 20 de companii din întreg judeţul.

OLX este liderul pieţei locale de anunţuri generaliste, cu peste 4 milioane de anunţuri active şi o medie lunară de peste 10 milioane de vizitatori, potrivit SATI. Categoria Locuri de muncă are cea mai mare acoperire de oferte din ţară, cu peste 450 000 de anunţuri active în fiecare an.

Parteneri naţionali: mefi.ro, Adaptive Management, Paradigma, Telesystem.

Parteneri locali Suceava: Iulius Mall, cafeaplus.ro.

Parteneri media : Bucovina TV, Ziarul EVENIMENTUL, VIVA FM.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cafeneaua cu Joburi Suceava.
 Vizualizări articol: 1987 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cafeneaua cu Joburi Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei