Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 225 (7226)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În trafic

Dubă de 10.000 de euro indisponibilizată, după un transport ilegal de ţigarete

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Transportul clandestin a câteva sute de pachete de ţigări fără acte de provenienţă i-a adus numai necazuri conducătorului unei autoutilitare, care s-a ales cu un dosar penal pentru contrabandă, maşina fiindu-i indisponibilizată pentru cercetări.

Descoperirea a fost făcută de către poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Vadu Moldovei, care marţi, în jurul orei 14.00, au oprit în trafic un Mercedes Sprinter care se deplasa pe direcţia Suceava – Târgu Neamţ. Maşina era condusă de un bărbat de 43 de ani, din comuna Vânători-Neamţ, iar în urma verificării documentelor autovehiculului s-a constatat că nu există asigurare obligatorie auto. În plus, bărbatul nu avea asupra lui documentele de identitate.

În timpul verificării interiorului autovehiculului, poliţiştii au identificat în spaţiul de depozitare o cutie de carton, în care erau mai multe pachete de ţigarete de provenienţă extracomunitară. Autoutilitara Mercedes Benz Sprinter a fost sigilată şi transportată cu ajutorul unei platforme la sediul Poliţiei Fălticeni, unde verificările au fost continuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii ale Criminalităţii Economice, Compartimentul Fălticeni. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal privind infracţiunea de „contrabandă”, după care oamenii legii au inventariat ţigaretele identificate în autovehicul, constatându-se că sunt 500 de pachete de ţigări de provenienţă extracomunitară, prejudiciul calculat fiind de aproximativ 6.750 de lei. Ţigaretele identificate au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor, anchetatorii dispunând în acelaşi timp indisponibilizarea şi ridicarea autovehiculului Mercedes Sprinter, în valoare de aproximativ 10.000 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dubă de 10.000 de euro indisponibilizată, după un transport ilegal de ţigarete.
 Vizualizări articol: 2212 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dubă de 10.000 de euro indisponibilizată, după un transport ilegal de ţigarete0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei