Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 211 (7212)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   16 imagini |   ø fişiere video

Tur de forţă

Ion Lungu a participat la deschiderea anului şcolar în 16 unităţi de învăţământ, din toate cartierele Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deschiderea noului an şcolar 2019-2020 a reprezentat o nouă provocare pentru primarul Sucevei, Ion Lungu, care, pentru al 16-lea an consecutiv, a încercat să fie prezent la acest eveniment emoţionant pentru mii de copii, părinţi şi profesori, la un număr cât mai mare de unităţi de învăţământ, din toate cartierele municipiului.

„Azi am avut onoarea să particip la deschiderea anului şcolar în 16 unităţi de învăţământ, de toate formele - preşcolar, primar, gimnazial şi liceal, din toate cartierele municipiului Suceava. Am transmis mesajul municipalităţii, am prezentat lista elevilor care vor fi premiaţi pentru performanţe şcolare şi sportive, obţinute în anul şcolar încheiat în luna iunie, conform hotărârii şi regulamentului aprobat de Consiliul Local. 
Municipalitatea suceveana a alocat şi în bugetul acestui an aproximativ10 milioane de euro pentru cheltuielile materiale ale şcolii, pentru reparaţii şi investiţii.
Pentru noi şcoala reprezintă o prioritate, o investiţie în viitor. Tocmai de aceea i-am asigurat pe cei prezenţi de tot sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local în noul an şcolar 2019-2020. Mult succes elevilor, profesorilor şi multă răbdare din partea părinţilor!”, a spus edilul sucevean.

„Maratonul” său educaţional, care l-a purtat prin tot oraşul, într-o cursă contracronometru, a început la ora 08.00 dimineaţa, la  Şcoala Nr. 11 „Miron Costin” din Burdujeni, apoi la Şcoala Nr. 6 din Burdujeni Sat, a continuat la Şcoala Nr. 10 din Burdujeni, apoi la Şcoala Nr. 7 din Iţcani, la Şcoala Nr. 9 din Obcini, la ŞcoalaNr. 3 de pe Mărăşeşti, la Şcoala Filadelfia, la Şcoala Nr. 8 din George Enescu, la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, urmat apoi de Colegiul Naţional „Petru Rareş”, Liceul cu Program Sportiv, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, Seminarul Teologic „Mitropolit Dosoftei”, Grădiniţa „Ţăndărică” din Burdujeni, Grădiniţa Obcini de pe strada Slătioarei şi Grădiniţa „Gulliver” – George Enescu.

La fiecare dintre aceste unităţi, edilul sucevean a prezentat investiţiile recent făcute sau cele în curs de realizare, an de an cele mai mari alocări bugetare fiind pentru susţinerea învăţământului, în toate formele sale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Lungu a participat la deschiderea anului şcolar în 16 unităţi de învăţământ, din toate cartierele Sucevei.
 Vizualizări articol: 1326 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ion Lungu a participat la deschiderea anului şcolar în 16 unităţi de învăţământ, din toate cartierele Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei