Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 211 (7212)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Infracţiuni

A acroşat un autoturism în trafic, după care a fugit de la locul accidentului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Protagonistul unui accident petrecut în cursul nopţii pe DN 17, în comuna Vama, când a acroşat din spate un autoturism care circula regulamentar, a dispărut imediat de la faţa locului. După circa 12 ore de la impact, autorul s-a prezentat la sediul poliţiei şi şi-a recunoscut vina pentru producerea accidentului, pe numele său poliţiştii făcând cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârşirea a două infracţiuni.

Impactul s-a produs în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02.15, în satul Prisaca Dornei. În timp ce se afla la volanul unui autoturism BMW şi rula pe DN 17, dinspre Câmpulung Moldovenesc spre Suceava, o femeie de 46 de ani, din judeţul Sibiu, a simţit o izbitură în partea din stânga spate a maşinii, aceasta fiind proiectată pe sensul opus de mers, iar apoi a intrat în coliziune cu un gard al unui imobil. Femeia a reuşit să vadă că autoturismul care a lovit-o era un BMW de culoare neagră, care a dispărut după impact.

Evenimentul rutier a fost soluţionat iniţial ca eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, întrucât în urma accidentului nu au fost victime. Ulterior, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 12.20, conducătoarea auto de 46 de ani a resimţit unele dureri, motiv pentru care s-a prezentat la Spitalul Municipiului Câmpulung Moldovenesc, pentru a i se acorda îngrijiri medicale, fiind diagnosticată cu „contuzie gleznă picior stâng”. Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-a fost recoltată o probă biologică de sânge.

În jurul orei 14.00, la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc s-a prezentat un tânăr de 20 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, care a declarat faptul că el a condus autoturismul marca BMW în momentul producerii accidentului rutier de pe DN17. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aer expirat, după care i s-a recoltat o probă biologică de sânge. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A acroşat un autoturism în trafic, după care a fugit de la locul accidentului.
 Vizualizări articol: 1533 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A acroşat un autoturism în trafic, după care a fugit de la locul accidentului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei