Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 211 (7212)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un nou început

Peste 800 de elevi, dintre care 210 boboci, în noul an școlar al Colegiului de Informatică ”Spiru Haret”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Porțile Colegiului Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava s-au redeschis, luni, pentru cel de-al 29-lea an școlar, un itinerariu ce angajează peste 800 de elevi, 210 dintre aceștia boboci de clasa a IX-a.

Curtea liceului a prins din nou viață, adunând laolaltă elevi, profesori și părinți, alături de conducerea școlii fiind prezente și oficialităţi locale și reprezentanţi ai vieţii politice: senatorul Virginel Iordache, Marian Andronache – viceprimarul muncipiului Suceava, Gheorghe Pentiuc – decanul Facultății de Inginerie Electrică și Științe ale Calculatoarelor și inspectori școlari.

Mesajul de început i-a aparținut directoarei colegiului, prof. Maria Atănăsoae, aceasta menționând că este unan școlar cu o semnificație deosebită mai ales pentru bobocii care pășesc pentru prima dată pragul colegiului și cu așteptări tot mai mari pentru cei care au depășit deja emoțiile unui nou început.

”Drumul nostru împreună este cel al cunoașterii și al autocunoașterii. Locul binecuvântat în care ne desfășurăm activitatea este școala, o școală curată și frumoasă, înzestrată cu tot ceea ce este necesar desfășurării unui învățământ modern și de calitate. Așteptăm din partea voastră dorința de a învăța și respect pentru ceea ce vă punem la dispoziție. Noi vă asigurăm că vom face tot ce ne stă în putință pentru a răspunde cerințelor voastre”, a transmis elevilor prof. Maria Atănăsoae.

Fost director al liceului, senatorul Virginel Iordache a îndemnat elevii să învețe, să acumuleze cât mai multe cunoștințe pentru că ”singurul lucru pe care nu vi-l poate lua nimeni este știința de carte. Vă face liberi, independenți”.

Aceasta a arătat că școala arată impecabil și oferă condiții excelente pentru o educație de calitate, menționând că în primăvara anului viitor va fi inaugurată și sala de sport, instituția având planuri de dezvoltare (o capelă în școală, înălțarea cantinei școlii etc.).

Iordache și-a încheiat discursul cu un mesaj adresat elevilor de-a XII-a, ”cartea de vizită a unui liceu”, cărora le-a transmis să intensifice studiul pentru a absolvi examenul de bacalaureat, urmat de admiterea la facultate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 800 de elevi, dintre care 210 boboci, în noul an școlar al Colegiului de Informatică ”Spiru Haret”.
 Vizualizări articol: 1115 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 800 de elevi, dintre care 210 boboci, în noul an școlar al Colegiului de Informatică ”Spiru Haret”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei