Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 13 (7014)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infracţiuni

Oprit în trafic, un bărbat le-a prezentat poliţiştilor un permis emis în Ucraina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii suceveni s-au confruntat în ultimii ani cu destul de multe cazuri în care conducătorii auto le-au prezentat în timpul verificărilor permise de conducere emise de autorităţile ucrainene. De fiecare dată, acestea s-au dovedit a fi false, cei mai mulţi dintre şoferii care le-au prezentat neavând nici măcar paşaport cu care ar fi putut călători în ţara vecină. Cei mai mulţi dintre cei prinşi cu astfel de permise nu ştiu nici măcar faptul că una dintre condiţiile de a avea un astfel de permis este aceea de a deţine cetăţenia ucraineană, lucru destul de greu de obţinut. În astfel de caz însă, permisul de conducere de provenienţă ucraineană trebuie însoţit de un număr de identificare obţinut în Ucraina, care se obţine de către o persoană care are o şedere temporară sau permanentă în ţara vecină, are conturi bancare deschise în această ţară şi, nu în ultimul rând, are cunoştinţe de limbă ucraineană pentru susţinerea examenului pentru permis de conducere. Cu alte cuvinte, nu e deloc simplu în calitate de cetăţean român să intri în posesia unui astfel de permis de conducere ucrainean, ceea ce denotă faptul că aceşti ”şoferi” au obţinut cel mai probabil aceste permise de la persoane dubioase, care se ocupă de procurarea unor astfel de documente, şi nu de la autorităţile ucrainene.

Cu un astfel de caz s-au întâlnit marţi seara poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ipoteşti, care au oprit pentru control un autoturism BMW pe DJ 208A, în satul Ştirbăţ. La volanul maşinii se afla un bărbat de 34 de ani, din oraşul Liteni, care le-a prezentat poliţiştilor un permis de conducere emis de autorităţile ucrainene. Fiind verificat în bazele de date ale Poliţie Române, s-a stabilit faptul că susnumitul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Verificările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar de cercetare penală deschis pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi uz de fals.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oprit în trafic, un bărbat le-a prezentat poliţiştilor un permis emis în Ucraina.
 Vizualizări articol: 1678 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oprit în trafic, un bărbat le-a prezentat poliţiştilor un permis emis în Ucraina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Figurine de turtă dulce Decorațiuni delicioase, frumoase, făcute cu propriile mâini pentru cei dragi – figurinele de turtă dulce făcută în casă cer răbdare și destul timp, dar merită făcute măcar o dată pe an, de sărbători. Nu e nimic complicat și chiar... Citeşte