Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 13 (7014)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fonduri

15 antreprenori au primit finanţări de până la 180.000 de lei printr-un proiect derulat de CCI Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava a anunţat finalizarea proiectului „Let’s Start Up Afacerea Ta!”, prin care mai mulţi antreprenori au obţinut finanţări de până la 180.000 de lei. Preşedintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a precizat că proiectul este cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 - 2020, Schema de ajutor de stat Romania Start Up Plus. Proiect a fost implementat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani în calitate de beneficiar şi de S.C. Acquisition Career Management S.R.L., Asociaţia PartNET – Parteneriat pentru Dezvoltare Durabilă, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, Asociaţia pentru Integrare şi Dezvoltare Comunitară – INDECO şi Asociaţia Consensual, în calitate de parteneri.

„De la momentul lansării acestui proiect a trecut un an de zile, timp în care s-au derulat activităţile de formare antreprenorială în urma cărora 150 de persoane au absolvit cursurile de Competenţe antreprenoriale”, a spus Lucian Gheorghiu. El a adăugat că în cadrul activităţii de selectare a planurilor de afaceri ce vor fi finanţate în cadrul proiectului a fost organizată o competiţie, iar din totalul de planuri de afaceri depuse de către absolvenţii cursurilor de Competenţe antreprenoriale, au fost selectate 15 planuri pentru a fi finanţate. De precizat că persoanele ale căror planuri de afaceri au fost selectate în vederea acordării finanţării au efectuat şi un stagiu de practică în cadrul unor societăţi a căror activitate economică face parte din aceleaşi grupă CAEN cu cea aferentă planurilor de afaceri declarate câştigătoare.

Lucian Gheorghiu a spus că în următoarea perioadă, persoanele ale căror planuri de afaceri au fost declarate câştigătoare vor participa la sesiuni personalizate de consiliere, consultanţă şi mentorat, urmând apoi etapa înfiinţării şi demarării activităţii întreprinderilor şi semnarea contractului de subvenţie. Preşedintele executiv al CCI Suceava a declarat că valoarea subvenţiei acordate fiecăruia dintre planurile de afaceri selectate în urma derulării concursului va fi de maximum 178.340 lei/plan de afaceri, o medie de 171.652,25 lei, ceea ce reprezintă maximum 100% din totalul cheltuielilor eligibile propuse în planul de afaceri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 15 antreprenori au primit finanţări de până la 180.000 de lei printr-un proiect derulat de CCI Suceava.
 Vizualizări articol: 2250 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
15 antreprenori au primit finanţări de până la 180.000 de lei printr-un proiect derulat de CCI Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Figurine de turtă dulce Decorațiuni delicioase, frumoase, făcute cu propriile mâini pentru cei dragi – figurinele de turtă dulce făcută în casă cer răbdare și destul timp, dar merită făcute măcar o dată pe an, de sărbători. Nu e nimic complicat și chiar... Citeşte