Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 13 (7014)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Final tragic

Bărbatul care a suferit arsuri grave în incendiul de la Panaci a murit în spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 58 de ani care a suferit arsuri pe 40% din suprafaţa corpului şi se afla internat pentru tratament de specialitate în Spitalul Clinic de Urgenţă ”Bagdasar Arseni” din Bucureşti a murit în urma complicaţiilor suferite. În urma necropsiei efectuate luni s-a stabilit că moartea acestuia a survenit în urma unei insuficienţe organice multiple, în urma arsurilor cu flacără grad II-III pe circa 40% din suprafaţa corporală.

Incendiul în urma căruia bărbatul şi-a găsit sfârşitul a avut loc în după-amiaza zilei de 7 ianuarie, fiind semnalat în jurul orei 16.00 de un vecin din satul Buciniş al comunei Panaci, care a sunat la 112 şi a anunţat că arde o casă din care proprietarul nu a mai putut ieşi. La sosirea echipajelor de pompieri de la Vatra Dornei ardeau podeaua din bucătărie şi alte materiale combustibile, cu pericol de propagare la întreaga locuinţă cu două niveluri. Proprietarul Eugen Chifu, un bărbat în vârstă de 58 de ani, fusese scos din locuinţă de către vecini înainte de sosirea militarilor de la ISU.

Acesta avea arsuri de gradele II şi III pe aproximativ 40% din suprafaţa corpului şi a fost preluat de către pompierii paramedici SMURD, care i-au acordat primul ajutor medical şi l-au transportat la Centrul de Primire Urgenţe al spitalului din Vatra Dornei.

Cercetările efectuate de pompieri au concluzionat faptul că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului căzut din sistemul de încălzire, respectiv o sobă cu acumulare de căldură. Bărbatul diagnosticat cu arsuri grad II-III pe membre inferioare, ambele mâini şi facies parţial, arsură pe o suprafaţă de aproximativ 40% din corp, a fost transportat la Suceava, de unde a fost transferat apoi la clinica din Bucureşti.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de distrugere din culpă şi ucidere din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbatul care a suferit arsuri grave în incendiul de la Panaci a murit în spital.
 Vizualizări articol: 1425 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbatul care a suferit arsuri grave în incendiul de la Panaci a murit în spital0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Figurine de turtă dulce Decorațiuni delicioase, frumoase, făcute cu propriile mâini pentru cei dragi – figurinele de turtă dulce făcută în casă cer răbdare și destul timp, dar merită făcute măcar o dată pe an, de sărbători. Nu e nimic complicat și chiar... Citeşte