Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 13 (7014)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Restricţii

Convorbirile personale în timpul programului, interzise prin regulament la Spitalul de Urgenţă Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Convorbirile personale în timpul programului de lucru vor fi interzise la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, prin noul Regulament de ordine interioară, care va intra în vigoare de la 1 februarie a.c.. Această măsură, prin care spitalul din Suceava se aliniază liniei de conduită din unităţile spitaliceşti din Uniunea Europeană privind utilizarea nejustificată a telefoanelor mobile în timpul actului medical, a fost anunţată de managerul Vasile Rîmbu încă din 2016, dar în absenţa înscrierii în regulament, aplicarea a rămas la latitudinea fiecărui angajat în parte deoarece încălcarea nu era sancţionabilă. Odată cu adoptarea regulamentului în Comitetul Director al spitalului, discuţiile telefonice personale care nu au caracter de urgenţă sau legătură cu serviciul nu mai au ce căuta în timpul programului de lucru. ”Atenţia trebuie să fie concentrată pe actul medical, nu pe convorbiri telefonice”, a spus managerul Vasile Rîmbu.

Pentru pacienţi, pe durata spitalizării soneria telefoanelor mobile trebuie inactivată. Discuţiile telefonice în prezenţa altor pacienţi care se odihnesc, precum şi cele purtate cu voce ridicată în salon sau pe holul secţiilor sunt de asemenea interzise. 

O altă interdicţie legată de telefoane se referă la spaţiile cu aparatură medicală de înaltă performanţă, precum sălile de operaţie sau saloanele ATI, în care este interzis a se intra cu telefoane mobile în funcţiune.

Măsuri similare cu cele instituite la Spitalul de Urgenţă Suceava, legate de convorbirile personale în timpul programului, au fost implementate şi de alte instituţii, precum Poliţia Rutieră şi la Ministerul Educaţiei, în foarte multe companii multinaţionale şi în sectorul bancar, dar şi în unele primării şi alte instituţii de administraţie publică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Convorbirile personale în timpul programului, interzise prin regulament la Spitalul de Urgenţă Suceava.
 Vizualizări articol: 4623 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Convorbirile personale în timpul programului, interzise prin regulament la Spitalul de Urgenţă Suceava5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Figurine de turtă dulce Decorațiuni delicioase, frumoase, făcute cu propriile mâini pentru cei dragi – figurinele de turtă dulce făcută în casă cer răbdare și destul timp, dar merită făcute măcar o dată pe an, de sărbători. Nu e nimic complicat și chiar... Citeşte