Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 12 (7013)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Rădăuţi

Sala de sport de la Şcoala „Mihai Eminescu” a fost reabilitată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei aproape o mie de elevi de la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din municipiul Rădăuţi au la dispoziţie, de ieri, o sală de sport „de nota 10”, sală care a fost reabilitată şi modernizată. Mai exact, la sala de sport a fost montată pardoseală din răşină epoxidică, au fost înlocuite complet sistemul de iluminat şi uşile de acces, iar vestiarele au fost modernizate, Lucrările s-au desfăşurat pe o perioadă de două luni, iar investiţia, de aproape 130.000 de lei, a fost suportată de administraţia locală.

Ieri dimineaţă, în sala de sport de la Şcoala „Mihai Eminescu” a avut loc o scurtă festivitate la care au participat elevi, profesori, părinţi şi reprezentanţii administraţiei rădăuţene. Directorul unităţii de învăţământ, profesoara Gabriela Sascău, a declarat: „Trăim astăzi, de Ziua Culturii Naţionale, bucuria împlinirii unui vis, atât al cadrelor didactice, cât mai ales al elevilor şcolii noastre, reabilitarea sălii de sport de la Şcoala Gimnazială <Mihai Eminescu> din municipiul Rădăuţi. Astfel am creat condiţiile pentru dezvoltarea fizică armonioasă a elevilor noştri într-o sală modernă, unde vor putea să desfăşoare nu numai orele de sport, ci şi activităţi şi competiţii sportive. Reabilitarea acestui spaţiu nu ar fi fost posibilă fără aportul unor oameni de bine ai comunităţii, şi profit de această posibilitate pentru a mulţumi primarului Nistor Tatar şi consilierilor locali. În acelaşi timp vreau să mulţumesc membrilor asociaţiei de părinţi pe care i-am avut mereu aproape, care ne-au ajutat cu idei, cu sfaturi, şi care s-au implicat efectiv în amenajarea sălii şi a vestiarelor”.

La rândul său, primarul municipiului Rădăuţi, Nistor Tatar, a afirmat: „Mă bucur că am reuşit să finalizăm aceste lucrări la Şcoala <Mihai Eminescu> şi vreau să menţionez că în ultima perioadă administraţia locală a investit masiv în bazele sportive de la unităţile de învăţământ din municipiu. În acelaşi timp mi-am propus să găsim o soluţie pentru a pune la dispoziţia copiilor aceste baze şi în perioada vacanţelor şcolare pentru că sunt câteva unităţi de învăţământ care le închid atunci. Sunt sigur că vom rezolva şi această problemă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sala de sport de la Şcoala „Mihai Eminescu” a fost reabilitată.
 Vizualizări articol: 1653 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sala de sport de la Şcoala „Mihai Eminescu” a fost reabilitată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei