Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 269 (6979)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Aproape gata

Finalizarea podului de la Milişăuţi depinde de temperaturi pozitive care să permită turnarea asfaltului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările la podul de peste râul Suceava de la Milişăuţi sunt aproape finalizate, însă, din păcate, nimeni nu poate avansa încă un termen clar pentru redeschiderea circulaţiei. Asta pentru că turnarea celor două straturi de asfalt depinde de vreme. Lucrarea în sine nu este una de durată, însă este nevoie de temperaturi pozitive, preferabil măcar 5 grade Celsius la turnare. Constructorul mai avea de lucrat ieri la balustrade, plus la alte lucrări minore. Covorul asfaltic rămâne singura etapă importantă care mai trebuie realizată pentru ca circulaţia de pe DN 2H Milişăuţi-Rădăuţi să poată fi reluată.

Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi, care administrează drumul, sunt mulţumiţi de ritmul în care s-a lucrat la pod. De altfel, lucrarea este încă în termen.

Firma care şi-a adjudecat licitaţia pentru refacerea podului mare de pe DN 2H Milişăuţi-Rădăuţi este SC Geiger Transilvania SRL, din Sibiu. Firma a preluat podul din data de 23 iulie şi are termen de execuţie a lucrării 21 de săptămâni. Se speră că vor fi câteva zile cu temperaturi pozitive, iar podul va putea fi deschis în jurul datei de 10 decembrie.

Podul mare de pe DN 2H a fost afectat grav de inundaţiile de la finele lunii iunie. Unul dintre piloni, ultimul pe direcţia dinspre Rădăuţi, s-a afundat, pe carosabil a apărut o denivelare îngrijorătoare, iar traficul a fost închis din dimineaţa zilei de 1 iulie.

Ca soluţie provizorie, traficul peste apa Sucevei de la Milişăuţi se desfăşoară pe un pod provizoriu, din două rânduri de tuburi, ridicat în urma unui parteneriat public-privat încheiat între firma Test Prima şi Primăria Milişăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Finalizarea podului de la Milişăuţi depinde de temperaturi pozitive care să permită turnarea asfaltului.
 Vizualizări articol: 680 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Finalizarea podului de la Milişăuţi depinde de temperaturi pozitive care să permită turnarea asfaltului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei