Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 269 (6979)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În Polonia

Judeţul Suceava va participa la un târg internaţional pentru alimentaţie şi produse de înaltă calitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judeţul Suceava va participa, în premieră, la Târgul Internaţional pentru alimentaţie şi produse de înalte calitate Ekogala, care va avea loc la Rzeszow, în Polonia. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a precizat că în cadrul târgului, care va avea loc în perioada 7-9 decembrie 2018, vor fi promovate produsele bio şi tradiţionale din Bucovina. „Aceste produse reprezintă un atu al zonei noastre, ducând la o creştere substanţială a agroturismului în Bucovina, turiştii căutând un stil de viaţă rural, autentic şi sănătos”, a spus Flutur.

El a arătat că acest gen de târguri reprezintă ocazii de evidenţiere şi de promovare a componentei gastronomice a judeţului Suceava, întregind, pe lângă componenta culturală, oferta turistică a Bucovinei pe piaţa internă şi internaţională, motiv pentru care este oportună participarea la acest târg internaţional. „Prin participarea la târgul din Polonia ne propunem abordarea unui nou segment turistic, cel care este tentat de a descoperi componenta agroturistică şi gastronomică a unei destinaţii turistice, în care modul de viaţă sănătos şi produsele bio tradiţionale ocupă un rol central”, a precizat şeful administraţiei judeţene, care a arătat că în prezent, potrivit datelor statistice la nivel european, se înregistrează o creştere cu 2,3% faţă de anul precedent a numărului turiştilor care sunt în căutare de vacanţe rurale.

Gheorghe Flutur a declarat că promovarea judeţului Suceava în cadrul acestui târg se va face prin intermediul materialelor de informare şi promovare turistică realizate de Consiliul Judeţean, în special prin broşura „Gustă din Bucovina”, în care este prezentată oferta gastronomică a etniilor din judeţ, a polonilor inclusiv, dar şi prin prezentarea ofertelor turistice propuse de operatorii economici şi de asociaţiile de turism din judeţ. Flutur a spus că de o promovare specială vor beneficia produsele bio şi tradiţionale care vor fi expuse de producătorii din judeţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Judeţul Suceava va participa la un târg internaţional pentru alimentaţie şi produse de înaltă calitate.
 Vizualizări articol: 541 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Judeţul Suceava va participa la un târg internaţional pentru alimentaţie şi produse de înaltă calitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei