Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 269 (6979)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În depăşire

Angajat la salubritate, accidentat grav de o autoutilitară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un angajat la salubritate, care ridica gunoiul pe un drum naţional din comuna Forăşti, a fost grav accidentat de o autoutilitară, al cărei şofer nu a păstrat distanţa regulamentară în timpul depăşirii.

Accidentul s-a petrecut luni dimineaţă, în jurul orei 08.00, pe DN2, în localitatea Roşiori din comuna Forăşti. Un şofer de 36 de ani, din Focşani, aflat la volanul unei autoutilitare marca Iveco care se deplasa dinspre Roman spre municipiul Fălticeni, s-a angajat la un moment dat în depăşirea unei autospeciale de tip gunoieră, care în acel moment era staţionată pe partea dreaptă a drumului. Din cauza faptului că şoferul nu a păstrat o distanţă suficientă laterală, autoutilitara Iveco a acroşat scara din stânga spate a maşinii de gunoi, pe care se afla un angajat de la salubritate în vârstă de 47 de ani, din comuna Forăşti. În urma impactului autoutilitarei cu maşina de gunoi, bărbatul aflat pe scară a fost grav rănit. Un echipaj al ambulanţei l-a transportat pe pacient la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, unde medicii au stabilit diagnosticul de amputaţie gambă stângă, şoc hipovolemic şi fractura de coapsă stângă. Din cauza leziunilor grave suferite, bărbatul de 47 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest şi nu a fost posibilă nici recoltarea unor probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Cei doi conducători auto implicaţi în evenimentul rutier au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, şi li s-au recoltat probe de sânge. Cercetările sunt continuate în acest caz, în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angajat la salubritate, accidentat grav de o autoutilitară.
 Vizualizări articol: 594 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angajat la salubritate, accidentat grav de o autoutilitară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei