Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 269 (6979)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prin concurs

Postul de adjunct al poliţiei judeţene, adjudecat de comisarul-şef Cătălin Nistor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un ofiţer în vârstă de 44 de ani şi-a adjudecat definitiv, prin concurs, postul de adjunct al poliţiei judeţene. Comisarul-şef Cătălin Nistor, care a fost şef al Poliţiei municipiului Vatra Dornei, a luat nota 8,90 la concursul la care a participat, astfel că va coordona de acum încolo activitatea pe linie de investigaţii criminale, poliţie economică, Serviciul Arme şi Arestul Poliţiei Judeţene. Totodată, acesta va fi şi prim-adjunct al inspectorului-şef, comisarul-şef Adrian Buga.

Comisarul-şef Cătălin Nistor îl înlocuieşte pe comisarul-şef Manuel Constantin Bordeianu, care a ieşit la pensie prematur, la doar 45 de ani, din motive medicale.

Este de remarcat că un ofiţer reuşeşte să-şi adjudece prin concurs un post de conducere, după o lungă perioadă în care toate tentativele de ocupare prin concurs a unor funcţii importante s-au soldat cu eşecuri. La precedentele concursuri organizate de Ministerul Afacerilor Interne fie nu s-a înscris nimeni, fie cei care s-au înscris nu au luat notă de trecere.

Conform CV-ului de pe site-ul IPJ Suceava, comisarul-şef Cătălin Nistor este din Săveni - Botoşani, însă lucrează la Poliţia Judeţeană Suceava din 1996.

Din 2006 a fost şef al Biroului Ordine Publică - mediul rural, la Poliţia municipiului Vatra Dornei, iar din 2011 până în 2017, ofiţer şi împuternicit şef al Secţiei 15 Poliţie Rurală Vatra Dornei. Acesta a mai avansat o treaptă profesională la comanda Poliţiei Vatra Dornei, mai întâi ca adjunct şi apoi ca şef.

În momentul de faţă, comanda IPJ mai este asigurată de comisarul-şef Adrian Buga, în calitate de inspector-şef, şi de al doilea adjunct, Liviu Stejărel Oniu. Cei doi sunt însă împuterniciţi pe perioade de câte şase luni de zile pe funcţiile pe care le ocupă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Postul de adjunct al poliţiei judeţene, adjudecat de comisarul-şef Cătălin Nistor.
 Vizualizări articol: 2494 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Postul de adjunct al poliţiei judeţene, adjudecat de comisarul-şef Cătălin Nistor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei