Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 247 (6957)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Începând de vara viitoare

Tour operatorul Amara Tour va introduce zboruri charter de vacanţă din Suceava către Tunisia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tour operatorul Amara Tour a anunţat, ieri, în premieră, că începând de vara viitoare va introduce zboruri charter şi pune în vânzare pachete turistice de vacanţă în Tunisia. Directorul Amara Tour, Haitem Souani, ne-a declarat că zborurile charter de pe Aeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare” Suceava către Tunisia vor fi operate pe aeroportul din Monastir, în fiecare zi de miercuri, începând de pe 12 iunie şi până pe 16 octombrie (ultimul zbor al sezonului din Suceava). Zborurile vor fi operate cu o aeronavă Airbus 320, cu 177 de locuri. Zborurile din Suceava vor decola la ora 10:15 şi vor ateriza pe aeroportul din Monastir la ora locală 11:00. Zborul de întoarcere va pleca din Tunisia tot miercuri, la ora 4:30, şi va ateriza la Suceava la ora 9:15. Cursele aeriene sunt operate de compania tunisiană Nouveleair.

Haitem Souani a precizat că pachetele de vacanţă pentru Tunisia au fost puse deja în vânzare, atât pe site-ul Amara Tour, cât şi prin agenţiile de turism din judeţul Suceava. El a subliniat că până la sfârşitul anului Amara Tour are oferte speciale, cu reduceri, pentru pachetele de vacanţă în Tunisia. De precizat că din informaţiile prezentate de Amara Tour, preţul unui sejur în Tunisia porneşte de la aproximativ 800 de euro pentru două persoane. Preţul include transportul cu avionul, taxele de aeroport, şapte nopţi de cazare, masa în funcţie de regimul ales, transferul de la şi către aeroportul din Monastir, precum şi asigurările Storno şi de sănătate. Haitem Souani a declarat că decizia de a deschide zboruri charter de vacanţă din Suceava către Tunisia a fost luată în urma unui sondaj realizat cu sprijinul agenţiilor de turism sucevene. „În urma acestui sondaj a reieşit că Tunisia este o destinaţie dorită de suceveni, dar şi de locuitorii din judeţele învecinate. Din acest motiv am decis să încercăm şi o altă destinaţie de vacanţă din Suceava, pe lângă deja cele existente”, a spus directorul Amara Tour. El a mai spus că pachetele de vacanţă pot fi achiziţionate pentru mai multe staţiuni din Tunisia, printre acestea numărându-se Monastir, Mahdia, Sousse, Hammamet sau Yasmine-Hammament.

Reamintim că una trecută, unul dintre cei mai mari tour operatori din România, Christian Tour, a anunţat că începând de anul viitor va opera zboruri charter de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Suceava către Hurghada, în Egipt. Cursele charter din Suceava către Egipt vor debuta pe 24 mai 2019 şi se vor încheia pe 27 septembrie 2019, iar plecările vor fi în fiecare zi de vineri.

Anul acesta, de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” au fost zboruri charter de vacanţă către două destinaţii din Turcia şi una în Grecia. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tour operatorul Amara Tour va introduce zboruri charter de vacanţă din Suceava către Tunisia.
 Vizualizări articol: 2760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Tour operatorul Amara Tour va introduce zboruri charter de vacanţă din Suceava către Tunisia5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei