Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 247 (6957)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cei mai îndrăgiți „vrăjitori” de la Colegiul de Artă Suceava, aleși la Şcoala de magie Hogwarts

Vineri, 2 Noiembrie 2018 (15:16:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Cei mai îndrăgiți „vrăjitori” de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava au fost aleși joi seară, în prima zi de noiembrie, la Şcoala de magie Hogwarts, spectacol care a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava. Lumea magică a lui Harry Potter (seria de cărți Harry Potter este scrisă de autoarea britanică J. K. Rowling) a prins viață la Colegiul de Arte Suceava. Decorul, sugerând cele patru case prin care sunt purtați bobocii înainte de a fi admişi la Școala de magie, farmece şi vrăjitorii (clădire în stil victorian), care corespund unor elemente din natură (focul, ochiul de șoim, aerul, apa), globul de sticlă, șarpele mistic, ținutele prezentatorilor (pelerina neagră, nelipsita baghetă magică etc.) ținutele bobocilor, dar și prezența dementorilor și a lui Dobby, a cărții magice au făcut ca întreg publicul să intre în povestea Hogwarts. Bobocii au demonstrat că sunt foarte talentați, că s-au pregătit mult pentru proba de talente, astfel că și rezultatele au fost pe măsură. Unii au oferit momente speciale de dans, alții l-au pictat pe Dobby (alb-negru și color), într-un moment spectaculos, aplaudat de public, alții au avut momente de interpretare muzicală, jonglerii cu „cubul magic”; în timp ce unii boboci au intrat în pielea unor alchimiști care fac poțiuni spectaculoase, alții au încercat să impresioneze mânuind obiecte magice. Puși în valoare de abilitățile și talentul lor, micii vrăjitori aspiranți la titlurile de Miss și Mister Boboc 2018 au făcut față și probei de dans magic (vals), purtând ținute elegante, rafinate. Magia sunetelor s-a făcut auzită la Hogwarts, la finalul spectacolului, înainte de decernarea premiilor, prin talentul formației Electric Strings, fondată și coordonată de prof. Ciprian Constandache. Circa 20 de minute, publicul a trăit fiecare piesă la intensitate maximă, răsplătindu-i pe artişti cu ropote de aplauze. Alături de elevii clasei de vioară a prof. Ciprian Constandache, în Electric Strings s-au remarcat şi elevi ai prof. Svetlana Gheorghe (vioară), ai prof. Doina Chişcă (violă), ai prof. Angelica Banea (violoncel) şi ai prof. Daniel Dragomirescu (chitară). Ritmul formaţiei a fost susţinut cu entuziasm la tobe de prof. Lucian Rusu. Ce mai iscusiți tineri vrăjitori, boboci de clasa a IX-a, care vor duce mai departe tainele artelor la Colegiul „Ciprian Porumbescu” Suceava, au fost aleși de un juriu exigent: Miss Boboc 2018 - Elena Buhă și Mister Boboc 2018 – Matei Gălățanu; Mister „Harry Potter”: Mihnea Perju, Miss „Hermione Granger”: Magdalena Drăgoi; Miss Popularitate: Ioana Prisacariu, Mister Popularitate: Daniel Mihalescu; Miss Arta Magiei: Alexandra Camilar, Mister Arta Magiei: George-Cristian Galanton; Miss Arta Eleganței: Bianca Țanța, Mister Arta Eleganței: Albert-Ioan Ignea.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei mai îndrăgiți „vrăjitori” de la Colegiul de Artă Suceava, aleși la Şcoala de magie Hogwarts.
 Vizualizări articol: 2770 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Cei mai îndrăgiți „vrăjitori” de la Colegiul de Artă Suceava, aleși la Şcoala de magie Hogwarts2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei