Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 247 (6957)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Casa de Cultură a Sindicatelor

Actorii botoșăneni aduc pe scena suceveană spectacolul „Zeul măcelului”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” Botoșani prezintă la sfârșitul acestei luni, miercuri, 21 noiembrie, la ora 18:00, și joi, 22 noiembrie, tot la ora 18:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, spectacolul "Zeul măcelului", de Yasmina Reza, regia artistică Erwin Șimșensohn, scenografia Mihai Pastramagiu. Distribuție: „Veronique Vallon” - Daniela Bucătaru; „Michel Vallon” - Ioan Crețescu; „Annete Reille” - Gina Pătrașcu Zamfirache; „Alain Reille” - Valentin Popa. Biletele costă 30 de  lei și 15 lei pentru elevi, studenți și pensionari și pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, telefon 0230 523 718 și de la difuzorii din școli. Povestea „Zeul măcelului”: două perechi de părinți grijulii se întâlnesc în sufrageria apartamentului uneia dintre ele să discute civilizat despre incidentul petrecut la școală între odraslele lor, incident în urma căruia unul dintre băieți, Bruno, ajunge acasă cu doi dinți în minus drept pedeapsă pentru că a refuzat să îl accepte pe celălalt, pe tânărul Ferdinand, în „gașca” sa. Michel, tatăl victimei, interpretat de Ioan Crețescu, este un om simplu, fără prea multe aspirații, un comerciant ce aparține păturii sociale mijlocii. Soția sa, Veronique (Daniela Bucătaru), este o mare amatoare de artă, fiind „o ditamai artistă la rândul ei”, și în același timp un înflăcărat activist pentru drepturile omului. Tatăl tânărului agresor, Alain, jucat de Valentin Popa, este avocatul de succes, carierist convins, care își trăiește viața între două convorbiri succesive la telefonul mobil, de care este complet dependent și atașat. Soția sa, Anette (Gina Pătrașcu Zamfirache), este femeia nefericită în căsnicie care se ascunde pe cât posibil în spatele unei false eleganțe. Sucevenii (cu vârsta peste 14 ani) sunt invitați la acest spectacol pus în scenă cu succes de actorii botoșăneni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actorii botoșăneni aduc pe scena suceveană spectacolul „Zeul măcelului”.
 Vizualizări articol: 1265 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actorii botoșăneni aduc pe scena suceveană spectacolul „Zeul măcelului”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei