Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 247 (6957)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Toyota recheamă peste 1,6 milioane de vehicule pentru problemele cu sistemul airbag

Constructorul auto nipon Toyota a anunțat, ieri, că va rechema pentru reparaţii peste 1,6 milioane de vehicule care au probleme cu sistemul airbag, informează site-ul cotidianului Le Monde, citat de MEDIAFAX.

Toyota a informat că în cazul a circa 1,06 milioane de mașini va fi necesară înlocuirea sistemului airbag din cauza riscului producerii unui scurtcircuit care ar putea afecta funcționarea sistemului

Pentru alte 600.000 de vehicule va fi necesară instalarea unui nou dispozitiv de umflare a airbag-urilor pe partea pasagerului, deoarece sistemul actual prezintă un risc de activare anormală în caz de accident.

Europa este în mod particular afectată, cu 946.000 de vehicule, în special modelele Avensis și Corolla, fiind rechemate pentru remedierea primei probleme, iar alte 255.000 de vehicule din țări europene fiind rechemate pentru instalarea unui nou dispozitiv de umflare a airbag-urilor pe partea pasagerului.

Compania Toyota recheamă în mod regulat vehicule pentru remedierea unor defecte în încercarea de a preîntâmpina apariția unor probleme serioase.

Este pentru a treia oară în ultimele două luni când firma recheamă la service un număr mare de vehicule. La începutul lunii septembrie, Toyota a rechemat peste 1 milion de vehicule hibride în legătură cu un potențial risc de incendiu, pentru ca o lună mai târziu să recheme alte 2,43 de milioane de vehicule, inclusiv modelul Prius, pentru remedierea unei probleme cu sistemul de propulsie hibridă.

Totodată, Subaru va rechema peste 400.000 de vehicule pentru a remedia o problemă ce ar putea duce la calarea motorului. Aproximativ 80.000 dintre vehiculele rechemate sunt de tipul Toyota 86, o mașină sport produsă de compania Subaru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toyota recheamă peste 1,6 milioane de vehicule pentru problemele cu sistemul airbag.
 Vizualizări articol: 6443 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Toyota recheamă peste 1,6 milioane de vehicule pentru problemele cu sistemul airbag0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei