Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 247 (6957)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Reguli

Cum funcţionează sistemul de parcare la Spitalul de Urgenţă Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Accesul în parcarea din curtea Spitalului de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava – clădirea nouă se face pe la poarta nr. 2, de lângă Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Autoturismele intră pe banda din dreapta, opresc în dreptul barierei, unde şoferul ia un tichet pe baza căruia se ridică bariera. Tichetul se păstrează şi se scanează înainte de plecare la parcometrul amplasat în faţa Ambulatoriului (vechea Urgenţă). Costul parcării este în funcţie de timpul cât a stat autoturismul în curtea spitalului şi este afişat pe ecranul casei automate de taxare. Se poate plăti atât în numerar, în bancnote şi monede, cât şi cu cardul. Chitanţa se scanează înainte de barieră, pe partea dreaptă, pentru a se ridica bariera.

Atât la intrarea în parcare, cât şi la ieşire, personalul de pază este instruit pentru a îndruma şoferii în privinţa folosirii sistemului de parcare.

La Spitalul Vechi, accesul se face pe poarta principală, iar parcometrul este amplasat lângă secţia Pneumologie. Pentru prima oră de parcare se plăteşte 5 lei, apoi câte 1 leu pentru fiecare oră în plus. Fracţiunile de oră se consideră oră întreagă. Abonamentul pentru angajaţii unităţii medicale costă 100 de lei/lună. 

La Spitalul de Urgenţă Suceava parcarea este, din data de 1 noiembrie a.c., contra cost. Unitatea medicală a amenajat 411 locuri de parcare cu plată şi 23 de locuri fără plată. Locurile fără plată sunt situate la intrarea în „Spitalul Nou”, pe poarta 2, înainte de barieră.

Cu plată, în curtea „Spitalului Nou” sunt 273 de locuri.

Potrivit managerul spitalului, Vasile Rîmbu, nu există nici o excepţie la plată „pentru persoane şi instituţii”, singurele autovehicule cu acces liber fiind autospecialele Serviciului de Ambulanţă şi ale SMURD, iar abonamentele sunt doar pentru angajaţii spitalului. Nici o persoană din afara unităţii medicale nu poate primi card de parcare.

În intervalul orar 8.00-15.00, parcarea rezervată vizitatorilor şi aparţinătorilor este P1. Parcările P3 şi „Curte” în intervalul 8.00-15.00 sunt destinate personalului spitalului, dar dacă sunt locuri rămase libere după ora 8.30, vizitatorii, aparţinătorii şi pacienţii au acces.

La „Spitalul Vechi” sunt amenajate 138 de locuri, toate cu plată. Acestea pot fi folosite atât pe bază de abonament, de către salariaţii care lucrează în „Spitalul Nou”, dar ajung dimineaţa la serviciu după ora 8.30 şi pierd locurile din P3 şi „Curte”, precum şi de către pacienţi şi vizitatori.

După ora 15.00, când începe programul de vizită, iar personalul din schimbul de dimineaţă pleacă acasă, vizitatorii au acces la toate parcările cu plată, în limita locurilor disponibile, afişate electronic non-stop.

Locurile fără plată sunt destinate pacienţilor, însoţitorilor sau vizitatorilor care petrec mai puţin de o oră în incinta unităţii medicale. Tot aici vor opri şi taxiurile, indiferent dacă aduc la serviciu angajaţi ai spitalului, pacienţi sau vizitatori. Banii încasaţi din taxa de parcare vor fi folosiţi pentru întreţinerea căilor de acces în spital.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum funcţionează sistemul de parcare la Spitalul de Urgenţă Suceava.
 Vizualizări articol: 4151 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cum funcţionează sistemul de parcare la Spitalul de Urgenţă Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei