Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 247 (6957)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acțiune poliție

Scandal, foc de armă și cătușe, după urmărirea unei mașini în care erau doi bărbați băuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Secția Rurală Vama, care acționau miercuri noapte pe drumul județean 176, în zona Moldovița, au fost angrenați într-o acțiune de urmărire după o mașină al cărei șofer nu a oprit la semnal, fiind urmărit pe mai multe drumuri secundare. Conducătorul auto a oprit în cele din urmă, însă scandalul abia atunci avea să înceapă. În mașină erau doi bărbați, ambii băuți. Unul dintre ei a devenit agresiv și a vrut să fugă de la fața loculului, moment în care polițiștii au tras un foc de armă în plan vertical, somându-l și reușind ulterior să-l încătușeze.

Miercuri noapte, în jurul orei 23.10, polițiștii  aflați pe DJ 176 au observat pe sensul de mers sat Argel spre comuna Vatra Moldoviței un autovehicul marca Volkswagen care nu avea montată plăcuța cu numărul de înmatriculare în partea din față, motiv pentru care au efectuat semnalul regulamentar de oprire.

Șoferul a virat pe un drum adiacent, fiind urmărit de autospeciala de poliție cu semnalele acustice și luminoase pornite. Ajuns pe un alt drum secundar, fugarul a oprit în cele din urmă.

În mașină erau doi bărbați.

În momentul legitimării, unul dintre ei a devenit agresiv și a vrut să fugă. După somația legală, s-a făcut uz al armei din dotare, executându-se un foc de avertisment în plan vertical. Fugarul a fost imobilizat și încătușat, fiind identificat în persoana unui localnic în vârstă de 36 de ani, din comuna Moldovița. Din cercetările preliminare ale polițiștilor rezultă că de la momentul semnalului efectuat de polițiști și până la oprirea mașinii, acesta s-ar fi aflat la volan. El a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultând concentrația de 0,68 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii l-au verificat cu etilotestul și pe celălalt bărbat, având oarece dubii cu privire la cine a condus. Al doilea ocupant al mașinii, un bărbat de 37 de ani, tot din Moldovița, era și mai băut: etilotestul a indicat valoarea de 1,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi au fost duși la spitalul din Câmpulung Moldovenesc, însă doar primul a acceptat să-i fie recoltate și probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a persoanei care a condus autoturismul în cauză pe drumurile publice, dar și cu privire la starea de legalitate a autovehiculului Volkswagen, care nu a putut fi identificat.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul comiterii mai multor infracțiuni și continuă cercetările.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandal, foc de armă și cătușe, după urmărirea unei mașini în care erau doi bărbați băuți.
 Vizualizări articol: 3342 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Scandal, foc de armă și cătușe, după urmărirea unei mașini în care erau doi bărbați băuți5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei