Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 179 (6889)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Primarul Nistor Tatar trage un semnal de alarmă pentru prevenirea accidentelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul municipiului Rădăuţi, Nistor Tatar, atrage atenţia asupra necesităţii  depunerii eforturilor conjugate ale părinţilor, cadrelor didactice, conducătorilor auto, administratorilor de societăţi comerciale şi conducătorilor instituţiilor publice pentru prevenirea accidentelor, în special a celor de circulaţie rutieră şi feroviară, dar şi a celor care pot avea loc în spaţiile destinate petrecerii timpului liber, locuri de joacă, parcuri, stadioane, sau pe timpul deplasărilor la serviciu, şcoală, călătorii etc.

Tatar arată că în condiţiile creşterii traficului rutier în această perioadă şi a reluării, de săptămâna viitoare, a transportului feroviar Dorneşti-Putna, este necesar să fie întreprinse măsuri pentru supravegherea şi învăţarea copiilor să se asigure la trecerea la nivel cu calea ferată, mai ales că foarte mulţi dintre ei nu sunt obişnuiţi cu traficul feroviar în zona municipiului. Şeful executivului rădăuţean mai arată că administraţia locală împreună cu poliţia rutieră vor suplimenta mijloacele de semnalizare rutieră, vor reface marcajele şi îşi vor intensifica activitatea de prevenire în instituţiile de învăţământ.

Primarul Tatar face un apel către părinţi pentru supravegherea copiilor în parcuri şi locuri de joacă, precum şi pentru dotarea cu mijloacele de protecţie în cazul folosirii bicicletelor, patinelor cu rotile sau altor mijloace. ”Manifestând  responsabilitate şi preocupare pentru sănătatea şi viaţa copiilor şi semenilor noştri, putem preveni producerea unor evenimente dramatice”, a concluzionat primarul municipiului Rădăuţi, Nistor Tatar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Nistor Tatar trage un semnal de alarmă pentru prevenirea accidentelor.
 Vizualizări articol: 1579 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul Nistor Tatar trage un semnal de alarmă pentru prevenirea accidentelor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei