Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 179 (6889)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezvoltare

Mi Alma deschide o nouă florărie în centrul comunei Şcheia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai cunoscute florării din Suceava, Mi Alma, deschide, de astăzi, o nouă florărie, în comuna Şcheia. Noua florărie Mi Alma, care va fi deschisă la trei ani după cea din municipiul Suceava, este situată în centrul acestei comune, pe str. Cetăţii, nr. 2, în acelaşi complex în care funcţionează magazinul Profi. Reprezentanţii Mi Alma Suceava ne-au precizat că şi la florăria din comuna Şcheia clienţii au la dispoziţie o gamă completă de servicii şi de flori de interior şi exterior. Astfel florăria Mi Alma din Şcheia oferă consultanţă în planificarea evenimentelor, decoraţiuni şi accesorii pentru mesele invitaţilor, scaune şi masa de prezidiu, arcade şi stâlpi la intrarea în biserică sau la restaurante, aranjamente florale, buchete pentru mirese şi naşe, lumânări de cununie şi botez, panouri foto pe hârtie, panouri foto pe fier forjat, decoruri pentru autoturisme, decoruri pentru evenimente de afaceri şi aniversări, precum şi amenajări cu plante ale caselor, apartamentelor şi birourilor. În ceea ce priveşte programul, florăria Mi Alma din Şcheia va fi deschisă de luni până sâmbătă, între orele 8:00 şi 20:00, dar şi duminică, între orele 9:00 şi 16:00.

Trebuie precizat că inaugurarea noii florării are loc la trei ani după ce Mi Alma a deschis prima florărie în municipiul Suceava, situată la intersecţia Nordic, pe bulevardul George Enescu.

La cele două florării, clienţii vor fi întâmpinaţi de un personal specializat la cursuri de design floral susţinute de unii dintre cei mai cunoscuţi florişti din ţară şi străinătate, printre care Gregor Iersch, Alice Amber, Andreea Stör sau Andrei Kostyn. De asemenea, Florăria Mi Alma a obţinut numeroase premii şi diplome la târgurile de nunţi şi expoziţiile de specialitate la care a participat. Aşa cum ne-au declarat reprezentanţii Mi Alma, florăriile din Suceava şi Şcheia vin cu un nou concept pentru clienţi, în primul rând prin atitudinea şi deschiderea faţă de dorinţele acestora. „Ceea ce avem deosebit noi este atitudinea faţă de clienţi, faptul că suntem extrem de înţelegători şi deschişi faţă de părerile şi opţiunile lor”, au spus reprezentanţii florăriei Mi Alma.

Aceştia au mai precizat că pentru aranjamentele florale şi buchete pentru diverse evenimente şi ocazii, dar şi pentru plantele de interior, şi la florăria Mi Alma din Şcheia există posibilitatea livrării acestora la domiciliu, comenzile fiind preluate la numărul de telefon 0731.616.071. De asemenea, pentru comenzi la domiciliu de la florăria Mi Alma din Suceava, numerele de telefon disponibile sunt 0731.616.072 şi 0330.401.179.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mi Alma deschide o nouă florărie în centrul comunei Şcheia.
 Vizualizări articol: 1721 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mi Alma deschide o nouă florărie în centrul comunei Şcheia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei