Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 179 (6889)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune poliţie

Autoutilitară VW LT, confiscată pentru un transport de lemn de ceva mai mult de 500 de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat care transporta ceva mai mult de 4 metri cubi de lemn, grinzi răşinoase şi cherestea, fără acte de provenienţă, a rămas fără autoutilitara VW LT în care se afla cantitatea de material lemnos. Practic, pentru un lemn evaluat la ceva mai mult de 500 de euro, acesta a rămas fără maşina care valorează câteva mii de euro bune. Asta pentru că legislaţia prevede clar confiscarea mijlocului de transport pentru valoarea materialului lemnos care depăşeşte de 5 ori preţul mediu al unui mc de masă lemnoasă pe picior. Anul trecut, maşinile se confiscau pentru orice transport de lemn de peste 0,1 mc fără documente de provenienţă, fapt care a dus la situaţii hilare, cu maşini confiscate pentru două bucăţi de lemn. 

Miercuri noapte, în jurul orei 23.00, poliţiştii de la Secţia Rurală Marginea au avut o informaţie cu privire la faptul că pe raza comunei Horodnic de Jos se deplasează o maşină care transportă lemn fără documente de provenienţă.

La volan a fost identificat un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Dumbrăveni. Acesta nu a putut prezenta pentru control documentele personale şi nici pe cele ale autoutilitarei. În autoutilitară se afla material lemnos, tot fără acte. Personalul silvic de specialitate de la Ocolul Silvic Marginea, solicitat la faţa locului de către poliţişti, a constatat că era transportată cantitatea de 2,00 metri cubi grinzi răşinoase şi 2,28 metri cubi cherestea răşinoase de diferite dimensiuni, a căror valoare totală a fost calculată la 2.859 de lei. 

Pe lângă maşina confiscată, bărbatul de la volan s-a ales şi cu o amendă de 2.000 de lei, la Legea 171/2010, privind contravenţiile silvice, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată şi predată în custodie Ocolului Silvic Marginea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autoutilitară VW LT, confiscată pentru un transport de lemn de ceva mai mult de 500 de euro.
 Vizualizări articol: 1864 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autoutilitară VW LT, confiscată pentru un transport de lemn de ceva mai mult de 500 de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei