Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 179 (6889)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accidente în lanţ

Un pieton mort, altul rănit grav, după traversări neregulamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şirul de accidente grave din luna august a continuat, într-un mod cu totul nefericit, pe 8 august, când un pieton a murit, iar altul a fost rănit grav după ce au fost loviţi de maşini.

Accidentul cu final tragic s-a petrecut miercuri noapte, în jurul orei 22.20, pe DN 17, care leagă Suceava de Ardeal, la Molid - Vama, în dreptul bisericii din Molid.

Din primele cercetări ale poliţiei rezultă că un şofer în vârstă de 48 de ani, Romică P., din Gura Humorului, aflat la volanul unui Peugeot Boxer, în care se aflau cinci oameni, se deplasa pe DN 17, din direcţia Câmpulung Moldovenesc spre Suceava, şi într-o curbă periculoasă la dreapta l-a surprins şi lovit în plin pe un bărbat din Vama, Teodor U., în vârstă de 65 de ani. Din anchetă rezultă că bărbatul s-a angajat brusc în traversarea drumului public, prin loc nepermis şi neiluminat şi fără să se asigure. Tragedia a fost favorizată şi de faptul că şoferul s-a aflat în curbă şi nu a avut vizibilitate din timp, pentru a încerca să evite accidentul.

În urma impactului violent, bărbatul a fost proiectat pe carosabil, cadrele medicale ajunse la faţa locului constatând decesul.

Şoferul implicat în accident nu era băut.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările.

Tot pe 8 iulie, în jurul orei 17.10, şi tot pe DN 17, pe raza comunei Pojorâta, a mai avut loc un accident petrecut în condiţii asemănătoare.

O tânără în vârstă de 22 de ani, Dorina V., din comuna Coşna, aflată la volanul unui autoturism Renault Clio, cu care se deplasa dinspre municipiul Suceava spre Vatra Dornei, l-a surprins şi accidentat pe pietonul Vasile T., în vârstă de 48 de ani, din comuna Pojorâta, care s-a angajat brusc în traversarea drumului public din partea dreaptă a conducătoarei auto, prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător, rezultă din cercetările poliţiei.

Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava. Acesta a fost diagnosticat preliminar cu policontuzii, contuzie toraco-abdominală, contuzie de umăr, contuzie de gleznă şi traumatism cranio-cerebral.

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

 

Debut nefericit de august pe şoselele judeţului

Din păcate, de la debutul lunii august s-a ajuns deja la cinci oameni morţi în accidente rutiere, plus mulţi alţii răniţi.

Ceea ce se poate remarca este că au murit trei pietoni şi un biciclist - un copil de 4 ani.

Anul trecut, în perioada 1-7 august, pe raza judeţului Suceava s-au înregistrat şase accidente grave, soldate cu patru morţi, trei răniţi grav şi trei răniţi uşor.

Din păcate, nici această lună nu a început deloc fericit. Partea proastă în judeţul nostru este că pe lângă şoferii care circulă cu viteze excesive, nu ţin cont de oboseala acumulată ori se urcă băuţi la volan, sunt şi foarte multe accidente provocate de traversări neregulamentare ale pietonilor şi de copiii lăsaţi să se deplaseze singuri, nesupravegheaţi, pe drumurile publice. Inconştienţa şi lipsa educaţiei rutiere fac victimă după victimă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un pieton mort, altul rănit grav, după traversări neregulamentare.
 Vizualizări articol: 1466 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un pieton mort, altul rănit grav, după traversări neregulamentare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei