Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 179 (6889)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Rezultate remarcabile

Doi câini de rasă din Suceava au devenit campioni de juniori ai Ucrainei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Participarea la o expoziţie internaţională de câini de rasă, care a avut loc recent, la Cernăuţi, în Ucraina, s-a dovedit de bun augur pentru doi suceveni, care au defilat cu câinii lor de rasă pe stadionul Maleva din oraşul care făcea parte cândva din Bucovina.

Frumoasele exemplare de câini de rasă cu care au participat atât la expoziţia internaţională CACIB, cât şi la cea naţională de tip CAC, sâmbătă şi duminică, au obţinut o mulţime de calificative şi titluri, devenind inclusiv campioni de juniori ai Ucrainei, o performanţă notabilă pentru orice asociaţie chinologică din ţară.

Cei doi suceveni, reprezentanţi ai Asociaţiei Chinologice a Judeţului Suceava, sunt Mircea Petrariu, care a participat la expoziţie cu Christian Heritage, un mascul din  rasa Ciobănesc Francez Briard, precum şi Cristian Domiţian Moroşanu, care s-a prezentat cu o femelă de Ciobănesc Belgian Groenendael – Alize Northern Wolf.

Ambele exemplare au participat la clasa juniori, unde erau deja campioni ai României.

La expoziţia internaţională din 4 august, arbitrul internaţional Ştefan Popov din Bulgaria a acordat masculului Ciobănesc Francez Briard calificativul Excelent I şi titlurile de CACJ, Best Junior şi Best of Breed (cel mai bun al rasei), în vreme ce femela din rasa Groenendael a obţinut a obţinut calificativul Excelent I şi titlurile CACJ, Best Junior şi Best of Breed (cel mai bun al rasei).

Masculul de ciobănesc francez a obţinut şi locul III la concursul Best of Group.

A doua zi, la expoziţia CAC, arbitrul internaţional Olena Agafonova din Ucraina a acordat masculului de ciobănesc Briard calificativul Excelent I şi titlurile de CACJ, Best Junior şi Best of Breed (cel mai bun al rasei), iar femelei de Groenendael     calificativul Excelent I şi titlurile de CACJ, Best Junior.

În urma acestor rezultate cei doi câini, campioni la juniori ai României, au devenit şi campioni de juniori ai Ucrainei.

Prezenţa sucevenilor la Cernăuţi, la evenimentul organizat de Asociaţia Chinologică Teritorială Cernăuţi, membru al Uniunii Chinologice din Ucraina, a venit ca urmare a numeroaselor participări ale chinologilor ucraineni la expoziţiile din Suceava – „Bucovina Dog Show”, organizate la Shopping City Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi câini de rasă din Suceava au devenit campioni de juniori ai Ucrainei.
 Vizualizări articol: 2037 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi câini de rasă din Suceava au devenit campioni de juniori ai Ucrainei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei