Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 179 (6889)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Moment inaugural

Prima ediţie a Zilei Comunei Moara va avea loc pe 19 august

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Duminică, 19 august, se va derula prima ediţie a manifestării Ziua Comunei Moara. Acţiunile vor începe la ora 12.00 cu un ceremonial religios, iar o oră mai târziu va avea loc festivitatea de acordare a diplomelor de cetăţeni de onoare ai comunei, precum şi pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

De la ora 14.00, pe scena care va fi amplasată pe stadionul din Moara se va derula un concert de muzică populară, la care sunt invitaţi mai mulţi artişti şi formaţii.

Vor cânta pentru cei care vor fi prezenţi la eveniment Angelica Flutur, Alexandru Brădăţan, Marius Zgîianu, Mihai Hrincescu, Andreea Chisăliţă, Laura Erhan, Roxana Lupu, Emilia Frumuşanu, Sabina şi Alexandra Holotă, Teodora şi Dana Seserman şi Roxana Oţet.

Pe scenă vor mai urca Ansamblul Studenţesc Arcanul, Ansamblul Bucovina al Şcolii de Arte „Ion Irimescu” Suceava, Grupul Tradiţional „Dor”, precum şi soliştii Anamaria Ieremie şi Andrei Mihailov. Spectacolul va fi prezentat de Diana Călinescu.

În paralel, pe stadionul din Moara se va derula prima ediţie a Zilei Recoltei, unde vor expune producători locali din diverse domenii.

„Această primă ediţie a acţiunii Ziua Comunei Moara vine din discuţiile pe care le-am avut cu oamenii din sat. Aceştia mi-au spus că în aproape toate localităţile vecine se organizează astfel de manifestări şi şi-ar dori ca şi la noi să avem parte de o zi a comunei. Mă bucur că am găsit înţelegere în Consiliul Local şi putem organiza evenimentul de duminică, 19 august. Vreau să mulţumesc şi sponsorilor care au dat curs invitaţiei noastre şi sper că va fi un eveniment reuşit”, a spus Eduard Dziminschi, primarul comunei Moara.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prima ediţie a Zilei Comunei Moara va avea loc pe 19 august.
 Vizualizări articol: 1696 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prima ediţie a Zilei Comunei Moara va avea loc pe 19 august0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei