Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 179 (6889)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

„Ambulanţa bunului-simţ”, pe esplanada Casei de Cultură Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comunitatea locală „Romania 100 Suceava" invită sucevenii miercuri, 15 august, începând cu ora 17.00, pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, la evenimentul intitulat "Ambulanţa bunului-simţ". Agenda evenimentului: scenete scurte de tip „aşa nu”, care să puncteze derapaje de la bunul-simţ elementar întâlnite pe stradă şi în parc; scenete scurte de tip „aşa da”, care să puncteze comportamentul cu bun-simţ ca alternativă la aspectele evidenţiate în scenetele „aşa nu”; la ambulanţa bunului-simţ se va oferi primul ajutor de urgenţă pentru bunul-simţ aflat în suferinţă; împărţirea de flyere cu câteva dintre regulile comportamentului cu bun-simţ pe stradă; împărţirea de ecusoane pentru susţinătorii bunului-simţ; formarea unui lanţ uman împreună cu toţi susţinătorii bunului-simţ prezenţi la eveniment.

Am auzit cu toţii lamentări de genul: „Nu mai există bun-simţ!”; „Bunul-simţ este pe cale de dispariţie!”; „Oamenii cu bun-simţ sunt din ce în ce mai puţini!”; „Aproape că sună a fatalitate!”. Să ne amintim că întotdeauna contează perspectiva din care priveşti lucrurile şi întotdeauna există alternativă. Organizatorii evenimentului spun că, împreună, „putem să facem ceva în legătură cu bunul-simţ aflat pe cale de dispariţie? Cu siguranţă, da! Cum? Redescoperind regulile de bun-simţ! Fiind noi înşine, oameni cu bun-simţ! Atunci când suntem mulţi, exemplul personal devine din ce în ce mai contagios! Împreună avem toate şansele să reanimăm bunul-simţ!”

Mai multe informaţii puteţi obţine accesând https://www.facebook.com/ro100Suceava/  Eveniment: https://www.facebook.com/events/292667144876434/ E-mail: suceava@ro100.ro .

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Ambulanţa bunului-simţ”, pe esplanada Casei de Cultură Suceava.
 Vizualizări articol: 1642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Ambulanţa bunului-simţ”, pe esplanada Casei de Cultură Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei