Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 179 (6889)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Imagini cumplite de la accidentul în care o fată de 13 ani este accidentată mortal pe trecerea de pietoni

Vineri, 10 August 2018 (14:33:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Cumplitul accident în care o fată în vârstă de 13 ani a fost accidentată mortal pe trecerea de pietoni, la Ilișești, pe 31 iulie, de un BMW condus de Valerian Solovăstru, directorul tehnic al Direcţiei Silvice Suceava şi fost director al Regiei Naţionale a Pădurilor, a fost surprins cât se poate de clar de o cameră de supraveghere. După cum am descris în detaliu în cotidianul nostru, Valerian Solovăstru circula dinspre Suceava și a intrat cu viteză foarte mare în zona centrală din Ilișești. Tragedia s-a produs la a doua trecere de pietoni, din fața școlii din Ilișești. Un grup de trei fete se afla la trecerea de pietoni. Mașina care venea pe banda I dinspre Suceava a oprit pentru a le da prioritate. De pe banda a II-a venea cu viteză mare BMW-ul X5 condus de Valerian Solovăstru. Acesta nu a sesizat pericolul şi faptul că maşina de pe banda I opreşte pentru traversarea pietonilor, astfel că nu a mai avut timp să reacţioneze în vreun fel. Maşina sa a lovit-o violent pe Albertina Rusu, în vârstă de 13 ani, cu partea lateral dreapta. Din păcate, și cele trei fete din grup au dat dovadă de imprudență, angajându-se în traversare în fugă. Zona în care s-a petrecut accidentul este limitată la 30 de km/h. Viteza cu care rula şoferul urmează a fi stabilită în cadrul unei expertize de specialitate, însă cert este că era cu mult mai mare. Fata accidentată mortal practica atletismul de performanță.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Imagini cumplite de la accidentul în care o fată de 13 ani este accidentată mortal pe trecerea de pietoni.
 Vizualizări articol: 6969 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Imagini cumplite de la accidentul în care o fată de 13 ani este accidentată mortal pe trecerea de pietoni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei